Ar kabačiem es allažiņ apēdu vairāk eļļas, nekā ar visiem vasaras salātiem kopā. Un, protams, arī sasodīti daudz "Spilvas" mērču.
Kabači ar ķiploku mērci.
Kabači ar gurķu mērci.
Kabači ar "Tūkstoš salu" mērci.
Kabači ar krējumu un tomātu mērci.
Kabači ar sautētiem tomātiem, ķiplokiem un šampinjoniem.
Maigie, dievīgie kabacīši...
Kabači ar ķiploku mērci.
Kabači ar gurķu mērci.
Kabači ar "Tūkstoš salu" mērci.
Kabači ar krējumu un tomātu mērci.
Kabači ar sautētiem tomātiem, ķiplokiem un šampinjoniem.
Maigie, dievīgie kabacīši...
Pildīti kabači - ar sēnēm vai gaļu, tas ir rudens puses stāsts.:)
Salātos vismaz puse ir citu ingredientu.
Es dievinu pašus kabačus, kuri, silti un maigi kā porolona sūklīši, pievilkušies eļļas un mērcīšu.:)
kabachu, kaa produkta, iipatniiba ir taa, ka jams lieliski saaug ar dazhiem produktiem, pat tad kad sho dazhu produktu ir salidzinoshi ar kabaci gandriiz enmaz..:)