Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sestdien, kad, nozvilnējusi piecas stundas pie jūras, sāku justies mazliet izslāpusi, nolēmu izdzert kausu alus. Izstāvēju rindu vasaras kafejnīciņā, saņēmu puslitrīgo kausiņu tērvetnieka, atgāzu galvu un trijos klunkšķos to izdzēru. Diena no tiesas bija silta. Jā, un tad es pamanīju šausmās sastingušu meitēnu - izskatījās pēc viena no hiperveselīgajiem pundurtrušiem, kas dienā noskrumšķina pusotru salātlapu, aizdzerot ar negāzētu "avota" ūdeni, apmeklē visādus šeipingus & pilates, un noreibst, ja kāds viņai uzelpo pēc svaigi dzerta kefīra. Man piekaltajā skatienā nepārprotami sajaucās pārsteigums un nosodījums. Aplaizījusi no lūpām putas, parādīju viņai mēli. Demonstratīvi atraugāties traucēja apziņa, ka es tomēr esmu lēdija.
  • vot, vot - es arī nodomāju, nez, pēc kādām ārējā izskata pazīmēm var noteikt cilvēka ēšanas paradumus?! ok, ja resns, tad skaidrs, ka ēd neveselīgi, bet ja slaids - tikpat labi tak var būt vienkārši laba vielmaiņa! :)
    • Slaidums ir pilnīgi otršķirīgs faktors! Hiperveselīgā pundurtruša būtība manifestējas nevis kārnumā, bet gan manierēs!
    • Nu krīi pati tak ir viena ēteriska būtne.
    • " ok, ja resns, tad skaidrs, ka ēd neveselīgi" :((( - Forshi: visus dabvaj vienaa maisaa?
      ne vienmeer sauliit, ne vienmeer... ir slimiibas, kad vari kaut uz uudens seedeet meeneshiem, kg tikai augs un augs :( un tam, kam shii slimiiba ir, nemaz nav viegli ar to samierinaaties... seviskji moraali...
Powered by Sviesta Ciba