Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

priecīgs, padumjš spams, tulkots no krievu valodas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Nu, cūuuuka! Tāds cūuuuuuka! Nav citu vārdu kā vien „cūuuuuuuuuka” un atstarpes. Ej taču …! Es tev nekad nepiedošu to, ko pateici, ij neceri! Varen biji man vajadzīgs, padomā tik! Kas par to, ka kniebies labi – bariem tādus atradīšu, ne jau tev vienīgajam krāniņš izaudzis! Cūuuuuuka!

 

Nedēļa bez seksa. Tā. Viņš ir cūka, tas jāatceras. Un zvanīt nevajag, tūlīt liec klausuli nost ! Atceries tik, ko viņš tev pateica – aha, atcerējies? Nu, un labi – uzreiz seksu gribas mazāk, bet slepkavot – vairāk. Maita, maita, maita! Bet kniebās labi. Nē, slikti viss bija, slikti – galva vienmēr griezās, tie nebeidzamie orgasmi tik nogurdinoši – nevajag man vairs to visu. Nevajag!

 

Divas nedēļas bez seksa. Vai tomēr vajag? Sākuši mocīt erotiskie sapņi, velns viņus rāvis – drīz mācēšu runāt vāciski! Padomā tik, kā pierod pie labas dzīves… Bet – nē! Līgt mieru ar tādu lopu nozīmē zaudēt pašcieņu. Vajag savu neapmierināto seksualitāti ievirzīt radošā gultnē: iemācīties japāņu valodu, savākt simt buljona kubiņu ietinamos papīrīšus un vinnēt kalendārīti, nosūtīt viņam simt četrdesmit īsziņas: „Cūuuuuka!”, noindēt to draņķi un ar bērnu lāpstiņu aprakt pilsētas pludmalē aiz sieviešu ģērbtuvēm.

 

Trīs nedēļas bez seksa. Cienītais, pārsēdieties tālāk, tas būtu jūsu interesēs, citādi es jūs tūdaļ netikli izvarošu pārsteigtās sabiedrības acu priekšā. Paskat, kā izpleties – it kā neredzētu blakus sievieti, kura grib seksu! Draudzene teica, ka manas acis atgādinot nēģerēnu no ANO plakāta par badacietējiem  - tikai mazliet pietrūkst, lai es sāktu lietusmētelī staigāt pa parku un ķert vēlīniem vīrišķiem  pie dupšiem! Jāsaņemas un jāiepazīstas ar kādu – jādod iespēja izredzētajiem pacīnīties par manu karalisko labvēlību. Vīrieši, esmu brīva – lidojiet šurp!

 

Mēnesis bez seksa. Ehhh… Sāk bojāties raksturs.

 

Trīs mēneši bez seksa. Ehhh…Raksturs sabojājies. Taču ir savi plusiņi: nedēļām ilgi var neskūt kājas, bet trīs dienas vecu rugāju glāstīšana tīkami nomierina nervus.

 

Šonakt bija sekss. Ar Borisu Jeļcinu. Viņš bija baletdejotāja tērpā, solīja man dzīvokli Kremlī un zelta tenisa raketi, bet pēc tam pārvērtās pekiniešu kucēnā un nozuda, nepildījis solīto – ko gan visu var nosapņot!

 

Pusgads bez seksa. Ak, tu, izskatīgā precētā maita, - ledu sūkāsi, kamēr dokumentu saskaņošu! Pēc pusgada nāksi atkal. Un tu arī, sīkā svilpaste, padomā tik, kā brunčus virs ceļgaliem uzrāvusi – kaunu vajag prasties! Jā, man ir slikts garastāvoklis. Nedrīkst, vai?

 

Iepazinos tīklā ar vīrieti. Viņš solīja mani nogremdēt kaisles okeānā, stāstīja par 18 centimetriem kopā ar bagātīgu pieredzi un karstu kafiju gultā. Aizgāju uz randiņu. Ir nu gan tipāžs! Lieliski iederētos kādā bērnu izrādē sēnes lomā. Attiecīgā apgaismojumā varētu nospēlēt gan brīnišķu bērzlapi, gan teicamu suņusēni. Pirmo reizi mūžā gadījies sastapt cilvēku ar seju kā cepurīte. Pēc diezgan neilga laiciņa šis sāka dīdīties, gribot nodemonstrēt man savu sēņotni. Laikam vēl neesmu pavisam izmisusi – aizgāju , nesagaidījusi simbiozi.

 

Toties pārstājuši rādīties sapņi par seksu, sākuši rādīties par darbu. Acīmredzama sakarība starp karjeras kāpnēm un traucējošo faktoru novēršanu.

 

Septiņi mēneši bez seksa. Sākušies neatgriezeniski procesi. Sarkstu, vērojot biroja bruņurupucīšus, kas flegmatiski pārojas savā akvārijā, visu darbinieku acu priekšā. Vārds „orgasms” asociējas nevis ar seksu, bet gan ar organizāciju. Domāju, ka esmu atguvusi nevainību – mani varētu pārdot harēmam par dārgu naudu!

 

Esmu riebīga, atbaidoša, neviens mani nemīl, nevienam neesmu vajadzīga. Tikai cilvēks-sēne joprojām maniakāli cenšas mani pievilināt ar saviem 18cm+kafiju. Vajadzētu piekrist, bet doma par kopošanos ar augu valsts pārstāvi rada instinktīvas šausmas. Kā vien ienāk prātā sporas…Brrrrr!

Interesanti – ja es palūgšu kolēģi vienkārši pagulēt man blakus, vai viņš nobīsies?

 

Gads bez seksa. Šodien uzzināju, ka padotie man devuši slepeno iesauku Nedabūjiens. Bērni! Nevis „nedabūjiens”, bet pilnīgs izmisums ar komplikācijām uzmācīga sēņveida pielūdzēja izskatā.

 

Kāpēc gan visi tā iespringst uz seksu? Cilvēkā tomēr primārais ir intelekts, tikai pēc tam - instinkti. Es varu lepoties, ka esmu uzveikusi savus instinktus – varat no manis mācīties! Es saglabāju pašcieņu jebkurā situācijā, nevis kā muļķīte zaudēju galvu, līdzko ieraugu izskatīgu tēviņu. Ai! Sveiks, – vai tiešām tu?...Jā, veselu gadu neesam tikušies – nemaz neesi mainījies. Jā, tik stulbi sastrīdējāmies…Ilgojies? Es gan nē. Nu, varbūt pavisam drusciņ. Nu, labi –jā! Es ilgojos un gremdējos atmiņās… Ko tu dari?! Kur tu lien?! Es taču neesmu tāda… es esmu solīda sieviete, priekšniece…kas tad nu, tūlīt izbeidz, visapkārt taču cilvēki!... Mierā!...Nē, nepārstāj! Nāc šurp, te ir tik kupls gumijkoks…

 

Stunda bez seksa. Ellē intelektu, lai dzīvo instinkti!

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba