Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Par kovaarnjiem, jautaajumiem un smarzhaam

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Driiz buus jaasavelk bilance. Nosveershu, izmeeriishu, saskaitiishu. Nopuutas, asaras, sajuusmas spiedzienus, klusos smieklus, saulrietus, riitausmas, zagliigos kakjus, tramiigos kovaarnjus, peleekaas darbdienas, izdzertaas glaazes, pavestos, pavedushos, ilgi gadiitos, peekshnji atnaakushos, bailju kunkstus, orgasmu vaidus, nejaushus smaidus, lasiitaas graamatas, sastaptos ljaudis - to visu, kas bijis shis gads. Un ailiitee pa kreisi ierakstiishu visus iidoshos, kaa cauri zobi smeldzoshos jautaajumus. Tos, kurus neesaaju sev liidzi kaa celjmalas dadzhus.
Vai Tas Riits, tas kovaarnjotais riits, ko es sanjeemu kaa savu lielaako shii gada daavanu, bija nozagts citai sievietei?
Zinu, ka nav mana dariishana. Es dabuuju savu tiesu - kaa pieklaajaas, ar viskija un piedziivojuma aromaatu. Un veel tur bija karnevaala smarzha. Un briiviibas garsha. Mana kakla bedriite un Vinja laapstinjas garshoja peec briiviibas.
Juus zinat, kaa briiviiba izkuust uz meeles? Un meele tirpst veel nedeelju, un no katra uudens malka peec tam tu reibsti. Kameer paariet. Un norimst. Un paari paliek tikai atminju vilnis - silts un ozoneets. Ja vien ne tas jautaajums, tas dadziitis, steerbelee iekjeeries.:(
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba