Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Nu, pamēģināsim ar piemēru.
Kad man parādās gremošanas problēmas, es pievēršu uzmanību tam, lai neēstu pārāk treknus un pārāk asus ēdienus, nepārēstos utt.
Būtībā tā vienkārši ir normāla, veselīga ēšana, ko es piekopju arī tad, ja man nav gremošanas problēmu.
Tomēr tad, kad man ir gremošanas problēmas, es jūtos spiesta pirms katras ēdienreizes rūpīgi pārdomāt, vai tas būs labi, un pēc katras ēdienreizes tikpat rūpīgi pārdomāt, vai tā bija labi, un nemitīgi domāt par savu pašsajūtu - vai viss ir kārtībā.

Manā uztverē normāla sieviete ar veselīgu attieksmi pret sevi un pasauli JAU dzīvo kā feministe, t.i., dara to, kas viņai patīk un interesē. Mūsu sabiedrībā tas ir pilnīgi iespējams un nesagādā īpašas problēmas.
Pieņemot "feministisku" pasaules uzskatu, sieviete gribot negribot iespringst, lai dzīvotu normāli un veselīgi. Viņa satraucas par to, kā citi viņu uztver, viņa reaģē uz normāliem jociņiem iz sērijas "zini savu vietu, sieviete!" pārspīlēti nopietni, viņa uztver skūtas/neskūtas kājas kā Globālas Problēmas Izpausmi. Praktiski, protams, viņa (ja vien nav galīgi sa*isusies) galarezultātā rīkojas tieši tāpat kā veselīgi domājoša ne-feministe, tikai līdz šai normālajai reakcijai nonākusi "čerez že". T.i., praktiski es neuzskatu, ka dzīvotu sliktāk vai apspiestāk kā tu (lai arī, protams, nezinu tavas dzīves nianses), bet man ir tas bonuss, ka izpaliek histēriski p[uo]sti par tēmu "Kā Jūs Uztverat Mani - Feministi" un "Vīrietis Nav Ceļš Uz Laimi", un "Āāā, Man Ir Tiesības Neskūt Kājas!!!" Varbūt tev tas šķiet ļoti, ļoti aizraujoši - nu, tāda personības dīvainība, ar ko izcelties un izklaidēt citus - bet es neredzu īstu jēgu šāda veida pašapliecināšanās formai.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba