Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Ek, atkal sentiments!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kopsh kaada laika, man zinaama laika, man pashai nojaushamu, bet ne iisti zinaamu iemeslu deelj, es miilu kovaarnjus riita debesiis.
Kovaarnjiem ir savs riita marshruts - no Veermanjdaarza, gar Universitaati, taalaak uz Operas skveeru. Vinji to veic lietishkjaa meerkjtieciibaa, taapat kaa es, kas zem vinjiem cilpoju uz darbu, bet mozhaas balstinjas liecina, ka vinju noskanjojums ir labaaks par maneejo. Reiz iedomaajos, ka kovaarnju balsis, kam cauri skan bazniicu zvani, ir tipiskais skanju fons filmu epizodeem, kuraas atteelots riits pilseetaa.
Un veel - man allazhinj liekas, ka paskats arii shamiem taads inteligjents, bet bez vaarnu cieniiguma un skarbuma. Kovaarnji reizeem izskataas tikpat shkjelmiigi vai samulsushi kaa es.
Un shoriit, skatoties kovaarnjos, es sapratu, ko gribu no Ziemas Sveetku Veciisha. Pie manis vinjsh atlidos kovaarnju bara vilktos ratos, pateiks, ka dura esmu, neko no shii gada neesmu iemaaciijusies, taada pat peerta, kaada nepeerta, bet, ja buus labaa praataa, tad, par spiit visam, atnesiis to, ko es tik ljoti gribeeju pagaajushogad.
(Galu galaa - ja cilveeks naktii uz pirmo novembri, sanjem to, peec kaa sakostiem zobiem bija veltiigi ilgojies Valpurgju naktii, tas tachu ir Providences maajiens par pacietiibas maaciishanos, vai ne?)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba