Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Starptautiskā Sabiedrība (nekad neesmu zinājusi, kas tā tāda, taču gara acīm redzu garu soliņu, uz kura sasēdušas tantītes dažādu etnosu tautastērpos un bariņš dienvvidniecisku večuku)ir pamatoti satraukta, ka kodolbruņojums varētu būt tādai valstij, resp., Irānai, kura izteikusi draudus citai valstij.
Starptautiskajai Sabiedrībai, lai kas tā arī nebūtu, ir pamatots miers un pofigs attiecībā uz bruņojumu, kas atrodas tādas valsts rīcībā, kura regulāri izsaka draudus tai pašai Irānai.

Es, protams, zinu, ka mans antiamerikāniskums ir plebejisks un kaunos par to.
  • Jums tas būs jaunums, taču pajautājiet [info]trz (viņam to skoļā mācīja) - ANO rezolūcijām ir rekomendējošs raksturs, un informēšana par nopietnām sekām nedod nevienam tiesības neko uzsākt bez ANO DP ziņas. Šādas rezolūcijas ar "brīdinājumiem" par "sekām" ir desmitiem veltītas, piemēram, Izraēlai, bet takš neapgalvosi, ka tāpēc jebkurai valstij tagad ir juridiskas tiesības uzbrukt Izraēlai, ko?
    Pret starptautiskās tiesības pārkāpušo valsti deleģētas soda akcijas akts ir pavisam cits dokuments.

    ASV atbalstīja aptuveni 25 valstis. Tb grūši saprast, ka visas pārējās tātad neatbalstīja?
    • Pašaizsardzības nolūkā ir tiesības bez kādām rezolūcijām.
      Ja AAV atbalsta 25 valstis, no tā nekas neizriet par pārējo 170 viedokli. Piemēram, Eiropas vai musulmaņu valstis, kas pateica "pē!" amerikāņiem un ļāva savu territoriju izmantot Sadama gāšanai - atbalstīja vai nosodīja?
Powered by Sviesta Ciba