Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Starptautiskā Sabiedrība (nekad neesmu zinājusi, kas tā tāda, taču gara acīm redzu garu soliņu, uz kura sasēdušas tantītes dažādu etnosu tautastērpos un bariņš dienvvidniecisku večuku)ir pamatoti satraukta, ka kodolbruņojums varētu būt tādai valstij, resp., Irānai, kura izteikusi draudus citai valstij.
Starptautiskajai Sabiedrībai, lai kas tā arī nebūtu, ir pamatots miers un pofigs attiecībā uz bruņojumu, kas atrodas tādas valsts rīcībā, kura regulāri izsaka draudus tai pašai Irānai.

Es, protams, zinu, ka mans antiamerikāniskums ir plebejisks un kaunos par to.
  • Re: Skaidri?

    www.diena.lv - arhivs. Lai gan šis Buša izteikums bija vai visos medijos.
    • Re: Skaidri?

      Datumiņš? Un "Dienas" paroli e-pastā piedevām.
      • Tev vajag, tu meklē. Iesaku pat neiespringt un ielikt šo teicienu googlē - to citēja lielākā daļa mediju.
        • Grostiņš, ne Bušs

          Izrādās, šo teicienu Bušam piedēvē vienīgi tāds drošs un objektīvs avots kā Grostiņa nato.lv. Kaunējies būtu, vēsturnieka kgs!
          • no comments

            Njā... nu ko lai saku... Man pat grūti te ko atbildēt... ij secinu, ka nav vērts. Patiesi sametās kauns par šo "diskusiju"...

            Klapējot tēmu ciet, pačukstēšu, ka šīs frāzes, kuru zina jebkurš daudzmaz izglītots cilvēks, pamatavots (ko tu nespēji sagooglot), nav ne Grostiņš, ne Bušs, bet gan Jēzus Kristus (Lūka, 11:23), savukārt Buša k-gam, kā jau kristiešu fundamentālistam, ļoti patīk savās runās Rakstus citēt.
            • Atkal demagoģija

              Pēc Onslova norādījumiem gūglējot tecienu+Bušs+Diena, ikviens nonāk pie Grostiņa vietnes, kas ir otrs avots bez Onslova, kuŗš saista teicienu ar Bušu. Neielaižoties, vai Bušs ir kristiešu fundamentālists un kas k.f. vispār ir, norādu vēl vienu demagoģijas paņēmienu: ja Bušam patīk Bībeli citēt, tas nebūt nenozīmē, ka viņš citējis minēto teicienu un tieši tādā nozīmē, kā piedēvē Grostiņš&Onslovs.
          • Re: Grostiņš, ne Bušs

            Aj, nu te ar tiem avotiem cienījamajam vēsturnieka kungam mūždien ir problēmas..
Powered by Sviesta Ciba