Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir dienvidnieces gremošanas sistēma - no vīna es nereibstu, un pipari man nededzina. Man ir dienvidnieces āda - saulē es neapdegu (ja nu vienīgi kalnos, kad esmu aizmirsusi sejas krēmu, parasto, dienas, protams, tos ar UV filtriem es nelietoju principā). Man ir dienvidnieces termoregulācija - man nekļūst karsti, kamēr gaisa temperatūra nepārsniedz mana ķermeņa temperatūru, toties es sāku salt, ja tā noslīd zem +20 Celsija grādiem.
Un tāpēc es nebrīnos par savu īgnumu un elpošanas ceļu iekaisumiem ikreiz, kad īso subarktisko vasaru nomaina rudens. Pat šogad, kad tas ir kaut cik saudzīgs.
  • Kāda jēga dzert (kaut vai vīnu), ja nereibst?
    • No visa, ko sieviešu žurnāli reklamē kā vēža profilakses līdzekli, man vislabāk garšo sarkanvīns. Un pie tā esmu nolēmusi palikt.:)
      Bet, ja nopietni - sauss sarkanvīns man tiešām garšo. Un atsevišķos gadījumos pat liekas vitāli nepieciešms - gan tad, kad kārtējo reizi hemoglobīns nokrities - vismaz zobi nenomizojas kā no antonovkām - gan arī tad, kad kuņģa skābes par maz...
      Bet nenoliegšu, ka hedoniskais faktors man prevalē pār medicīnisko.;)
      • Mhm, šitik plašus medicīniskus pielietojumus alkoholam es nezināju ;)
        Bet vispār sausais sarkanvīns bija vislabākais, kad es vēl vīnu dzēru.
        • neesmu oriģināla ar savu mīlu tieši pret šo vīnu veidu.:0 kaut gan atsevišķos gadījumos var gribēties tieši baltvīnu. Un reiz man gadījās no Ungārijas pārvest īpaši izcilu Tokajas muskatelu. Ai, bet es tūdaļ atkal aizraušos.:)

          Tu vairs nedzer tikai vīnu vai vispār neko alkoholisku?
Powered by Sviesta Ciba