Kurvjzieža kontemplācijas

Nuja! :/

Krāšņais Kurvjziedis

Nuja! :/

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Starp diviem lekciju ceelieniem atrikshoju pie e-pasta un atrodu tur veestuli, kas, neglaimojot manaam atlikushajaam pashapzinjas drumslaam, diezgan brutaali izrauj no atminju apcirknjiem divas padzilji noglabaatas Lielaas Patiesiibas:
1. Nekad neguli ar kaadu, kursh emocionaali labilaaks par tevi.
2. Nekad nebriinies, ja viirishkjis dzird nevis to, ko vinjam saki, bet to, ko vinjsh tobriid pie sevis domaa.

KAA ES VAREEJU TO AIZMIRST?!

Sievishkjiigaa spiitiibaa steigshus gjenereeju savu apologjiju. Nepaguustu to nosuutiit, mani izsauc priekshniece. Kad atgriezhos, mans epistulaarais shedevrs ir gaajis bojaa, un otrais variants vairs nesanaak ne tuvu tik traapiigs - diivaini, ka dazhreiz uzkurinaatas emocijas nevis slaapee, bet veicina intelektuaalu produktivitaati.

Peec tam seezhu un domaaju - a nafig! Kaarteejaa pseidonepiecieshamiiba pieraadiit, ka neesmu gruusns niilzirgs? Nespeeja nereagjeet uz manupraat nepelniitu agresiju? Sacensiibas gars par briinishkjo iespeeju PASHAI pateikt, ka viinogas skaabas? Trauslaas sievishkjaas un intelektuaalaas patmiiliibas spazmas?
Gan jau, ka viss kopaa.

Apsveru iespeeju patenteet krupju riishanas shovu kaadaa cirkaa. Tas vareetu izskatiities apmeeram shaadi.
Staavu es balta starmesha gaismas aplja viduu, teerpta nevainiigi baltaa kleitaa, galvaa vai nu rozhu vainadzinjsh vai kaada parafraaze par upurlopu apzeltiitajiem ragiem. Skanot dramatiskai muuzikai - te, nu, luuk, neesmu veel pilniibaa konkretizeejusi izveeli - man piesoljo livrejaa (varbuut huzaara uniformaa?) teerpts garsh, kalsns viirishkjis. Kreisaa roka aiz muguras, labajaa paplaate. Uz paplaates ar vaacinju paarsegts sudraba sviesta trauks (ne ciba!) un tam pieskanjota karote.
Muuzika apklust. Dramatiski kaapinaata bungu riibonja.
Jauneklis nonjem traukam vaacinju. Traukaa seezh liels, resns, gljotaam aplipis, kaarpains krupis. Krupis tiek apnests apkaart areenai, lai publika to labaak apskatiitu. Puisis atgriezhas pie manis. Ar zhilbinoshu smaidu es paveershos pret publiku un izkratu krupi no sviesta trauka karotee. Bungas apklust. Publika neelpo. Es atpleshu muti, atgaazhu galvu un ieslidinu krupi sev tieshi riiklee. Publika noelshas. Es izvilinu veel elegantaaku smaidu, ar baltu neezdodzinju noslauku karoti, veicu dzilju reveransu un piemiiliigi noduudoju: "Paldies par burviigo vakaru! Paldies visiem, ka skatiijaaties!"

Ar to tachu es noteikti pelniishu vairaak, nekaa ar savu nozheelojamo intelektu, vai ne?

BTW - augums man tik tieshaam ir gliits. Dazhas reizes es sho numuru vareetu veikt kaila - par augstaaku samaksu, protams!
  • krasota to kakaja:))

    kad to varēs redzēt??:)
    • Driiz. Pagaidaam mani veel saista liigums ar cita shova "Nozheelojama viduveejiiba, par kuru atljauts njirgaties Spozham Domas Gigantam" autoru.:/
Powered by Sviesta Ciba