Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Nu, ja ta reāli skatoties - tas, ka no konkrētā gada vairs nedrīkstēja lietot konkrētos preparātus lauksaimniecībā, gliemežu indē u.tml. diemžēl uzreiz automātiski nenozīmē, ka tas vairs netika lietots. Nav teikts - paraugi ņemti pirms aizlieguma vai aizliegums radās pētījumu rezultātā. Neatradu kur būtu rakstīts cik ilgi aktīvā viela saglabājas neizmainītā veidā.
Turklāt arī vet.klīniku un dzīvnieku frizieru salonu notekūdeņi pievienojas kopējai kanalizācijai un par to, cik tīri ir attīrītie notekūdeņi var tikai minēt.

T.i. problēma tā ir ļoti nopietna, par to ir jārunā un jāmēģina rast globāls risinājums un viela ir aktīva un briesmīga, ne velti visādiem insekticīdiem ļoti jāseko līdzi devām, lietošanai un drošības nosacījumiem (nelietot pirms lietus, nepeldināt dzīvnieku pēc lietošanas), tomēr insekticīdi arī samazina ļoti daudzu infekciju izplatību, efektīvi nonāvējot pārnēsātājus.

Ļoti lielu kaitējumu dabai nodara arī hobijdārznieki ar plikām rokām uz nezālēm savā perfektajā mauriņā smērējot raundapa gēlu, uz ražojošajiem augiem smidzinot kobtu, neostomozānu u.tml.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba