Kurvjzieža kontemplācijas

Aizpildiits robs kultuurizgliitiibaa

Krāšņais Kurvjziedis

Aizpildiits robs kultuurizgliitiibaa

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar beidzot noskatiijos "Dogvilu". Nu ko, korekts darbinjsh, Lars, paarsteigumu nebija.:) Pievienojos tiem, kas atziist "Shkjeljot viljnjus" un "Dejotaaju tumsaa" par emocionaali iespaidiigaakaam. Skatoties "Dogvilu", pat manas buutiibas vissentimentaalaakaa dalja ij negrasiijaas seeriigi nopuusties, bet tikai ironiski viipsnaaja.
Uznaaca dejavu - atcereejos savu pamatskolas klasi... Nee, mani nesita, jo no manis kontroldarbos vajadzeeja norakstiit... Bet, ja man izlaidumaa buutu bijusi taada iespeeja kaa Greisai - interesanti, kaa buutu izpaudusies mana augstpraatiiba? Apdomaaju, cik labi tomeer ir dziivot pieaugusho sabiedriibaa, kur shaada taada liekuliiba tomeer ljauj mums vairaak respekteet vienam otra pashsajuutu...kameer negadaas kaada ekstreemsituaacija kaa tajaa jaukajaa miestinjaa.
Un nez kaapeec man likaas, ka vairums zaalee seedosho veelas, lai finaals atrisinaas ar slaktinju, nevis piedoshanu...Taa nu mees solidarizeejamies, attaisnojot Triira priekshstatus par ljautinja dabu!:)
Dostojevski, Niichi, Sartru un Rainja "Jaazepu" mana atminja vilka laukaa no kraajumiem, bet atljaavaas konkreeti neciteet - taapat zinaams, ka nav nekaa jauna zem shiis saules.:)
Ak, jaa - Kidmena, protams, laba. Un njirgaashanaas par amerikaanju naaciju tikpat jauka kaa njirgaashanaas par Homo Sapiens Sapiens.:)
  • vot, vot.. filma - Vīpsna kaut kā nešausminājos, nesatriecos, nesabēdājos.. vīpsna vīpsnas galā. interesanti, bet kaut kā - bez emocijām...
  • Tev @ pirms kaada laika aizskreeja.
    Paldies par trolli.:)
Powered by Sviesta Ciba