Kurvjzieža kontemplācijas

Vienmeer tachu vareeja buut citaadi

Krāšņais Kurvjziedis

Vienmeer tachu vareeja buut citaadi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nekaadi nevaru sanjemties, lai uzsaaktu sarunu ar to ljoti interesanto bomzhuku, kursh seezh pie manaam maajaam uz veikala palodzes un lasa. Katru riitu eju vinjam garaam, vinjsh pacelj savu peleekbruuno, krunkaino seju, uzmet man ashu skatienu, noveertee kaa nebiistamu un neinteresantu paraadiibu un atkal iegrimst kaadas bezvaaku graamatas tekstaa. Aizvakarrit ieveeroju, ka vinjam beigusies lektiira - vinjsh garlaikoti mineeja krustvaardu miiklu kaadaa aviizes skrandaa. Vakarvakar nonesu lejaa un kautri atstaaju uz vinja palodzes vienu Marinjinas detektiivu miikstajos vaakos - apmeeram taa, kaa laukos meedz atstaat zem lievenja piena bljodinju zalktiitim vai krupiitim...Shoriit apmierinaati nosmaidiiju, redzeedama, ka vinjsh lasa manu Marinjinu.:) Laagiem vinjsh pazuud uz vairaakaam dienaam, peec tam paraadaas veel negliitaakaa paskataa, nekaa parasti - veel skrandainaaks, veel peleekaaks, seja uzburbusi un zilumos. Bet vienmeer lasa, ja vien nesarunaajas ar kaadu citu skrandainu bezpajumtnieku. Nekad neesmu vinju redzeejusi raknjaajamies miskastee - varbuut vinjsh to dara citaa diennakts laikaa?
Jau kaadu labu briidi mani vajaa doma, ka buutu aarkaartiigi interesanti ar vinju parunaaties. Tas tomeer ir cilveeks no pavisam citas vides, vinja dziivesveids un pasaules uztvere ir aarkaartiigi atshkjiriiga no maneejaas. Vinjam gan vareetu buut pilniigi pie kaajas, kaada ir pasaules uztvere vienam kjemmeetam, kraasotam, humanitaari izgliitotam sievishkjim, kas straadaa valsts iestaadee. Varbuut nopirkt vinjam alinju - tas atver visu viirieshu sirdis, neatkariigi no vecuma, izgliitiibas un sociaalaa staavoklja.:) Bet kaa uzsaakt sarunu, ja man tas laaga nepadodas pat ar man pashai daudz liidziigaakiem ljautinjiem?:( Taa nu te kunkstu kaa pamatskolniece, kas nevar sanjemties starpbriidii pieiet klaat smukam paraleelklases puisim.:)
Vienmeer esmu uzskatiijusi, ka taa ir izredzeetiiba un Laimes maates daasnaas rokas daavaata privileegjija: guut ieskatu dziivees, kas LJOTI atshkjiras no taveejaas. Mana suuraa komunaalajaa dziivoklii aizvadiitaa beerniiba ljaava gana labi saprast, ko noziimee buut prostituutai, neliekot paarguleet ar veselu baru iereibushu viirishkju, es ljoti labi sapratu, ko noziimee buut dzerstiigai straadniecei, kas gaida viiru no cietuma paarnaakam, kaut arii man neviens gjimenes skandaala laikaa neielauza ribas, gan arii kaa tas ir - buut laipnai, smaidiigai gruziinu kundziitei, kas bezgalsaldi smarzho un glabaa atminjas par iisteni dienvidniecisku jauniibu. Mjaa, tagad, protams, mans pashas pieredzes slaanis ir gana biezaaks un neelastiigaaks, nekaa beerniibaa - citu cilveeku domas un juutas tam tiek cauri daudz gruutaak, vietumis sapluust ar maneejaam, taa ka laagaa nevaru atshkjirt... Bet sveshaa pieredze man ir vajadziiga. Taa paraada neapzinaataas alternatiivas, ar kuraam es maksaaju par iespeeju nodziivot sho mirkli tieshi taa, kaa es to dziivoju...
  • ja Tu dzīvotu manā rajonā - es Tev labprāt palīdzētu iesākt sarunu ar to bomzi.

    bet jebkurā gadījumā jārēķinās ar to, ka viņš var pasūtīt .. hm.. dikti tālu...
    • :))) Paldies, saule, par paliidzeetgribu. BTW - no pasuutiishanas es nebaidos. Vienmeer apzinos, ka ar to riskeeju, kad gribu kaadam pietuvinaaties pat ar visnevainiigaakajiem noluukiem.
      Bet vakardienas lietas ir bomzhuku aizbiedeejis:( Gaidiishu citas izdevibas.
Powered by Sviesta Ciba