Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Saulgriežu (vai tomēr saulstāvju?) perioda pārskats īsumā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
To, ka vasara krāšņi veras vaļā, pirmoreiz sajutu piektdien, 19. datumā, kad Darba Pienākumi mani aizsauca uz Vidzemes austrumgalu. Dabūju gan pastrādāt, gan papriecāties, gan basām kājām paskraidīt pa pļavu. Gaismas bija tik ļoti, ļoti daudz un tik ļoti, ļoti spoža, ka sajutos noreibusi un laimīga. Vakarā atgriezos Rīgā, iesidroju ar Snorki un co, devos pie miera viscaur tāda apskaidrota.

Nākamajā dienā, tātad Īsto Saulgriežu priekšvakarā spontāni izlēmu pasvilpt seru Ričmondu un kopā ar viņu pievienoties lieliskai kompānijai Kurzemes tripā. Trāpījām Mārupē, Slampē, Pūrē (ļoti garšīgs zandarts ceļmalas krogā), Kukšu muižā (es mīlu baroku visos veidos), Uguņciemā, nakšņojām kempinga mājiņā pie Kaltenes, no rīta agri cēlušies, metāmies apskatīt jūrmalu, pēc tam braucām uz Māras kambariem, kur mūs aizkūukoja dzeguze, tad izstaigājām Kuldīgu (Ričmonds iepazinās ar nepārnadžiem un izskatījās izbrīnīts), aplūkojām Pelču peonijas, iebraucām Saldū, lai visbeidzot atgrieztos Rīgā.

22. - 24. strādāju, nejuzdamās tā, it kā kaut ko laistu garām.

Rīt ir Pēterdiena, ar to arī saulgriežu (saulgožu/saulstāvju) māģija būs galā. Nevāciet rīt sienu, lai jūs pērkons nenosper, bildiniet iecerētos/-ās un izdzeriet pēdējo uz Jāņiem iepirkto alu vai baltvīnu.

Gaismas un siltuma cunami nēsā mani vieglā eiforijā, kā aptrakuši zied jasmīni (jā, zinu, ka filadelfi) un rozes, pamazām plaukst liepas, un es gandrīz nevaru parunāt no laimes.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba