Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

eeee, jā, dižgari mēdz sagādāt sāpes visādās vietās, abpusēji. lai arī neesmu dižgars, nevaru mest pirmo akmeni, es noteikti esmu kādam sagādājusi līdzīgas galvassāpes. bet varu pastāstīt, kā tas var izgadīties _no otras puses_:

- ja pirmajā uzrunā klients aizmirst uzreiz pateikt, kas un kad no manis būs vajadzīgs (tāme, pieteikums, apraksts, CV, prezentācija, ziņojums, kaut kas vēl? tas jāzina uzreiz, pirms jūsmīgi piekrist, citādi pirmais jūsmīgais ir vien laipna, "konceptuāla" atbilde.

- ja pēc piekrišanas un izmaksu un gaidu (deliverablis, laiks) saskaņošanas seko "ok, došu ziņu" un tā pēc brīža dotā ziņa ir atšķirīgs specifisku prasību raideris (piemēram, pišviņzirgs, katram establišmentam savs cv formāts, worda tabulās, jo nepietiek mums ar europassu) ar dedlainu vakar vai aizparīt. (nota bene- visiem ir, plusmīnus, savs laiks saplānots).

- ja sākas postfactum diņģēšanās: esi piekritis izdarīt darbu X par XX summu, bet mīļais projvads caur skalbes gaņģīšiem maļoties ir aizmirsis nodokļus vai teiksim, ceļu vai kaut ko vēl un saka - tagad X par x summu. Nu tad ir zloba un visiem jācieš. šitādus es varētu vārdā un uzvārdā un vēl iespert, ingabļe.


- nēnu, protams ir arī tāds profesionālās senioritātes un zvaigznības faktors, ka "es zvaigzne, jūs čunčuriņi, jums mani vajag, jūs arī darāt", bet tādu no visrīgas lielzvaigžņu loka es zinu tieši pusotru.


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba