Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tas noteikti atkal būs bodīšeimings, un kāds mani norās par feministes necienīgu uzvedību, taču man ļoti gribas pateikt: "cilvēki, kas labprātīgi liek sev izveidot galvas priekšpusē milzīgus spilvenveidīgus silikona piesūcekņus, nevar būt gudri".
  • nu, iespējams, viņi ir kaut kādā veidā traumēti, bet emocionālajām traumām ar "gudrību" nav nekāda sakara. "gudrība" ir intelekts. vesels var būt arī esot dumjš un slims var būt arī esot gudrs, tā apmēram.

    un, jā, es norāšu. slimus apsaukāt par muļķiem nav labi.
    • Spējai reflektēt par savām emocionālajām traumām ir vistiešākais sakars ar gudrību. Varam strīdēties par gudrības vienādošanu ar intelektu, bet, pat ja to pieņemam - intelekts izpaužas arī spējā atpazīt savu impulsu iespējamās destruktīvās sekas.
      Un, nē - es nekad nepiekritīšu, ka katrs cilvēks, kura gaume man subjektīvi šķiet muļķīga un vulgāra, būtu jāstigmatizē kā slims.
      • "cilvēki, kas labprātīgi liek sev izveidot galvas priekšpusē milzīgus
        spilvenveidīgus silikona piesūcekņus, nevar būt gudri".

        gaumi var apsaukt ka grib, bet cilveku mulikas vai vulgaras gaumes del par mulki saukt nevar -

        ne, nu var jau saukt ka grib, bet labak tomer nevajag -
        • Vajag gan, tāpat kā par kā jebkuru citu neprasmi vai maldīgiem priekšstatiem.:p
          Ne ar ko neatšķiras muļķīga iedoma, ka 2+2=9 un muļķīga iedoma, ka silikona piesūcekņi tur, kur būtu jābūt mutei, citiem liksies skaisti.
      • + slims ir stavoklis, par kuru no slimnieka atbildibu isti nevar prasit. tas ir, var, protams, bet labak tomer nevajag.
        • Saucot kādu par muļķi, es neprasu no viņa atbildību. Es vispār neko neprasu, kaut gan sirds dziļumos smīkņāju par tieksmi deformēt savu kontroles lokusu un atbildību novelt uz šaušalīgajiem traumētājiem vai ļauno likteni.
          Tu gribi viņus saukt par slimiem, nevis muļķiem, man tā šķiet dīvaina iedoma (galu galā, pat ja muļķības pamatā ir trauma, piemēram, ja es domāju, ka 2+2=9, tāpēc, ka mani šaušalīgi traumēja ļauni, pārgudri interneta komentētāji ar jojo priekšgalā un es tapu nespējīga uztvert sakarības starp skaitļiem, tas neatceļ manu muļķību, bēdīgi, bet fakts).
Powered by Sviesta Ciba