Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Iisa atskaite

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Peedeejaas divas nodziivotaas dienas drusku velk uz maniem priekshstatiem par paradiizi.
Piektdien:
1)veseliigs miegs liidz plkst. 9:00. Atmostos, atceros ceturtdienas vakaru un laimiiga konstateeju, ka nav nekaadu pagjiru. Nepaarpuuleeju savu intelektu ar centieniem izskaidrot sho biokjiimisko fenomenu.
2)12:00 tiekamies ar U baseinaa. Meegjinu kokjeteet ar instruktoru. Beidzas ar to, ka vinjsh apjautaajas, vai es uudenii juutos pietiekami droshi un vai man nevajag deeliiti. Aizvainojumaa iebreecos, ka neesmu nemaz tik tizla, kaa izskatos, ieriju apmeeram glaazi asi hloreeta uudens, ciinos par savu dziiviibu naidiigaa stihijaa un, atspiedusies pret malu, meegjinu atbriivot savus elpceljus. Piepeld U un chukstus noseec: "Vinjsh arii tev to piedaavaaja?" Es pamaaju, mees abas sarauktaam piereem blenzham uz gaadiigo uusaino viireli un sprauslaajam kaa saniknoti kashalotu mazulji.
3)Peecpusdienaa noskatos Kusturicas "Dziive ir briinums". Ak, nu mazliet ir "Kusturica kaa jau Kusturica", bet tomeer smejos liidz asaraam un reizes triis gandriiz apraudos. Jaapieziimee, ka shajaa filmaa uz mani vislielaako iespaidu atstaaja tieshi dziivnieki. Melanholiskaa, suicidaalo tieksmju plosiitaa eezeljmaate, ar kuru es pati reizumis varu identificeeties, nekauniigais melnraibais runcis, hiperkomunikablais sunjuks, laachi, putni...
4)vakaraa man ir franchu valodas nodarbiiba. Charmant, ziniet...

Shodienu aizvadu, lasot "Riigas Laiku", dzerot viinu, pljaapaajot ar AT un Aigu par religjiju un meegjinot noskaidrot Aigas shinshilu mazulja dzimumu. Kaadas nevainiigas izpriecas!
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba