Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Par Iisto...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mani reizeem kaitina viens no muusu izmisiigaas sabiedriibas visvairaak kultiveetajiem miitiem - miits par Iisto Cilveeku. Par Iisto Viirieti vai Iisto Sievieti, kuru katrs no mums var kaadreiz satikt, un tad... - jaa, nu tad ir kaut kaada nirvaaniska pilniiba, laimiigas vecumdienas, "sakaartota/nokaartota dziive" - sho apziimeejumu parasti lieto gaadiigas, pavecas tantes ( "tu veel esi tik jauna, beerninj, gan jau tu arii satiksi Iisto un sakaartosi savu dziivi"), ai, nu katraa zinjaa - sheit teiceeja fantaazija apraujas kaa jau allazhinj, kad ir runa par kaadu Absoluuto Labumu.
Un man gribas taa klusi un briidinoshi pachuksteet - bulshits tas ir, miiljie, neuzkjerieties! Nepaarveertiet savu, iespeejams, vieniigo un pietiekami iiso dziivi par bezjeedziigu plosiishanos. Ja jums noteikti gribas kaut ko mekleet, mekleejiet Graalu, Valhallu, filozofu akmeni, vienradzhus galu galaa...
Un es to nesaku taapeec, ka buutu viilusies cilveekos, miilestiibaa vai kopdziivee. Nebuut arii nee.
Vienkaarshi - kopdziive ir viena no iespeejamajaam eksistences formaam, kam, saliidzinaajumaa ar dziivi vienatnee, ir dazhas priekshrociibas (regulaars sekss, iespeeja dabuut siltu kafiju, neizkaapjot no gultas, iespeeja sadaliit nepatiikamos saimnieciibas darbus - jaareekjinaas gan, ka to apjoms nezheeliigi pieaug,- regulaars pavadonis pasaakumos, uz kuriem esi sanjeemusi ieluugumu divaam personaam, un vispaar - par vienu tuvu cilveeku vairaak) un paliels barinjsh truukumu, kurus atljaushos neuzskaitiit.
Ar dazhiem cilveekiem veidot kopdziivi ir vieglaak, ar dazhiem - gruutaak. Tas ir psihologjiskaas saderiibas jautaajums, kam patiesiibaa ir maz kopiiga ar Iisto Miilu. Ir viirieshi, kuros var iemiileeties taa, ka zvaigznes dejo kankaanu acu priekshaa, bet tas nenoziimee, ka treshajaa kopdziives meenesii tu nemeegjinaasi vinju nozhnjaugt ar trauku dvieli. Un otraadi - ir cilveeki, ar kuriem tev izdodas sadziivot ljoti labi, kaut arii nekaadas kaisliibas juusos nemostas. Daudz svariigaaka ir savstarpeeja cienja, uzticeeshanaas un respekts pret otra personisko telpu.

Un vispaar - sieviete, kura nespeej buut laimiiga bez viiriesha, visticamaak, nekad nebuus ilgstoshi laimiiga arii ar viirieti. Veel jo vairaak - ir ljoti liela iespeeja, ka vinja padariis nelaimiigu arii kaadu viirieti - dod, Dievinj, ka tikai vienu, to Iisto!
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba