Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Maijam ir trekna rabarberu krēma garša - tāda krēma, kura galvenās sastāvdaļas ir maskarpone, cukurs un rabarberi. Turklāt tu šo krēmu neuzņem tikai orāli vien, tu tajā peldies, mīcies un kopojies, bez apģērba, varbūt pat bez ādas, nekautri atsegtiem nerviem, un pāri visam tās apdullinošās ziedu smaržas, krāsas, putnu dziesmas, baltās naktis, akadēmiskais diskurss un infernāla šiza.
  • Izklausaas peec tipiska resneetaaju eediena. Man drosi vien negarsotu,bet ideja laba!
    • Kombinācija ogļhidrāti+tauki ir resnēšanas pamats, un piena produkti tam noder vislabāk.
    • ideālā proporcija, kurā smadzenes jūk aiz laimes prātā ir 50 ogļhidrātu : 50 tauku.


      bet es neieteiktu resnētājiem, jo pārāk daudz ogļhidrātu = slikta pašsajūta un enerģijas trūkums.
Powered by Sviesta Ciba