Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Qualia ir viena interesanta lieta un vienas sugas ipatniem ar valodu u.c. sazinas spejam ir visai lielas izredzes to saprast. Bet, kas attiecas uz vecaku busanu, pie sevis noveroju tiesam 180 gradu attieksmes mainu viena bridi, nu, gluzi ka 3d peksni ieraugot, kad visu laiku 2d skatits. Tas, kas bija svarigs (sasniegumi, sacensiba, panakumi) peksni vispar vairs nebija saistosi, virkne aktivitasu saka garlaikot, kamer daudz kas cits - piemeram, vides labiekartotiba, cilveku attiecibas, vinu sajutas un jutas, izvirzijas prieksplana (un lidz ar to eksistencialas sausmas par pavirsibu un cietsirdibu tajas). Pielauju, skaidrojums varetu but bijis tiri biokimisks (ja pienemu, ka mana pieredze nebija unikala).

Jautajums, vai persona var izjust kko fizisku, bez fiz ierosinataja, ir jau atbildets ar psihosomatikas brinumainajiem celiem, empatiju u.tml.
Vienigais, sajos gadijumos nevienam nav daudz velmes empatiskoties vecaku biokimiskajos procesos un to izpausmes, tapec visa ta metasanas ar stereotipiskam frazem ir aizskarosa.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba