Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

atšķirīgās reakcijas ir nevis uz nodarījumu kā tādu, bet uz jebko. nu, tb, masu slepkavošana ir reakcija, kas tipiska vīrietim, tāpat arī spree-killings, fiziska piekaušana un tamlīdzīgi, kamēr sievietēm vispār ir mazāk raksturīgi nodarboties ar sērijveida slepkavībām, un, ja viņas to dara, tad parasti citādi.
bet
stresori šīm masu slepkavībām var būt visdažādākie, izvarošana ir tikai viens no - tur var būt visvisādi nodarījumi, apcelšana, traumatiska pieredze bērnībā, mātes mīlestības trūkums, sačakarēta ģimene, you name it.

tad pēc tavas loģikas sanāk tā, ka tikai vīrieši ir spējīgi dziļi just un pārdzīvot, bet sievietes pēc definīcijas to spēj daudz daudz retāk, tipa kā masu slepkavu proporcijā - uz 9 jūtīgiem vīriešiem ir tikai 1 jūtīga sieviete, bet pārējās ir cold-hearted bitches, kurām var nodarīt da ko vien grib, nopurināsies un ies tālāk, nu tikai tik, cik indi kādam pabērs.

lai gan vispār sāksim ar to, ka, tā kā masu slepkavas var "norauties" no tā vien, ka par viņu kāds ir pubiski pasmējies, tad visi tie, kas nav masu slepkavas, ir kautkādi nejūtīgi kiborgi :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba