Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

1.Interesanti, cacas manīju, bet tā, ka ļoti ļoti daudz, tā gan neteiktu, lai gan tas, iespējams, ir tamdēļ, ka nesanāca pabūt kādās īpašās cacu tusēšanas vietās, visādā ziņā, lielais vairums no tām, kuras bija ar ļoti biezu kosmētikas kārtu un matu ērkuļiem, kas spraucas no visām pusēm ārā, nebija irānietes, bet gan no tuvējā Vidusāzijas/Kaukāza.

3.Jā, tirgotāji un taksisti ir salīdzinoši godīgi, tiesa, bija tirgotāji, kas preces, par kurām ir ļoti labi zinams, cik tās maksā(piemēram, cigaretes) mēģināja pārdot 3 - 4 reizes dārgāk. Tiesa gan, attālāk no galvaspilsētas tā nebija. Par naudas mijēju godīgumu - melnais tirgus ir melnais tirgus, ilūziju nav. Tajā pašā laikā, izbaudot kopējo gaisotni, varu pieņemt, ka attieksme pret sievietēm varētu būt savādāka, nekā pret vīriešiem, sievietēm labā nozīmē.

Ir ļoti interesanti salīdzināt iespaidus, vienā un pašā būtiskākajā aspektā mūsu iespaidi pilnībā sakrīt - irāņi ir draudzīgi, izpalīdzīgi, pretimnākoši un dzīvespriecīgi un, esot Irānā, var justies daudz drošāk, nekā vairumā reģiona valstu.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba