Jautājums, protams, ko Tu gatavoji un ko ēdi:)
Nu šeit es varu oponēt: 2010. gada rudenī, tajā brīdī, kad es sāku mest nost svaru (pa 1 kg nedēļā), es gatavoju augu dienu. Lai nodrošinātu ķermeni ar visām tām vielām, kas viņam nepieciešamas, nepietiek izvārīt vienu lielu zupas katlu nedēļai, pārtikai ir jābūt Ļoti daudzveidīgai. Vai arī jālieto pārtikas bagātinātāji. Ceru, ka tu piekritīsi, ka šajā tēmā man ir šādas tādas zināšanas;)
Un rakstā jau nerunā, ka kulinārija būtu jānoliedz vispār, bet runa par patiesām atkarībām, kas nav reiz pa reizei izcepts pīrāgs vai 3 dažādi salāti uz svētku galda. Tikai aprakstīts tā, ka to var nepareizi uztvert. Un es zinu, par ko viņa runā, jo man savā darbā ir nacies ar šādiem cilvekiem sastapties.:(
Nu šeit es varu oponēt: 2010. gada rudenī, tajā brīdī, kad es sāku mest nost svaru (pa 1 kg nedēļā), es gatavoju augu dienu. Lai nodrošinātu ķermeni ar visām tām vielām, kas viņam nepieciešamas, nepietiek izvārīt vienu lielu zupas katlu nedēļai, pārtikai ir jābūt Ļoti daudzveidīgai. Vai arī jālieto pārtikas bagātinātāji. Ceru, ka tu piekritīsi, ka šajā tēmā man ir šādas tādas zināšanas;)
Un rakstā jau nerunā, ka kulinārija būtu jānoliedz vispār, bet runa par patiesām atkarībām, kas nav reiz pa reizei izcepts pīrāgs vai 3 dažādi salāti uz svētku galda. Tikai aprakstīts tā, ka to var nepareizi uztvert. Un es zinu, par ko viņa runā, jo man savā darbā ir nacies ar šādiem cilvekiem sastapties.:(