Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Manas bērnības Vecgada vakaru garšas - rosols, siļķe kažokā, šķovēti kāposti, panētas karbonādes, kotletes, galerts, vārīti zirņi, speķa pīrādziņi, tomāti želejā, marinēti ķirbīši.
Neko no tā visa es nemāku pagatavot, ja nu vienīgi - uzvārīt zirņus. Fakts, ka māku toties sataisīt kāliem vien citādu ēdmaņu, īpaši nemierina, jo, kad būšu veca, man noteikti vajadzēs demonstrēt jauniešiem vintidžu un neviens neticēs, ka tantuks, kurš piedzīvojis padomjlaikus un redzējis Dziesmoto Atmodu, nemāk taisīt rosolu.
Tā varētu būt viena jauka apņemšanās 2012.gadam.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba