Kurvjzieža kontemplācijas

Lūzeres monologs

Krāšņais Kurvjziedis

Lūzeres monologs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kad man bija 16 gadi, es domāju, ka man reiz - tālajos 30 -būs četri bērni, doktora grāds, brīnišķi interesants darbs, pasaulē interesantākais vīrietis par vīru un māja jūras krastā. 18 gados sapņi bija reducējušies uz vienu - mazu, glītu, gudru, tumšmatainu - meitiņu, doktora grādu, grāmatām aizkrautu bēniņu dzīvokli, ārkārtīgi interesantu, radošu darbu un dažiem samērā interesantiem periodiskiem mīļākajiem.
Nu, ko lai Tev saku, jaukā meitene no astoņdesmito/deviņdesmito gadu mijas... Piedod, ja vari. Ne tik daudz par to, ka meitai paredzētā olšūna joprojām snauž iegurņa aizkulisēs, savu uznācienu gaidīdama, ne arī par to, ka pasaulē interesantākais vīrietis joprojām klīst savvaļā...vai ticis kādai citai - ej, nu sazini, lai viņam labi klājas! - nu, arī to doktora, pat maģistra grāda neiegūšanu Tu kaut kā vēl varētu sagremot, bet nosaukt Tev savu darba vietu un ieņemamo amatu es gluži neiedrošinos.
Nja!

"Otpustjitje menja v Gimalaji,
otpustjitje menja na sovsem!"
:)
  • domaaju

    domaaju...kaapeec Tev ir darbs, kas Tev nepatiik...

    lasu Tavus tekstinjus man jautaaju, jautaaju, jautaaju - vai shii buutne negrib "vai kaa" straadaat kaadaa vietaa, kuru par, piemeeram, "sievieshu zhurnaalu" sauc.:)))

    ja jau tagad naaku lasiit sveshas buutnes dienasgraamatu kaa SALDO eedienu - baudot tekstus, tad - saku - ka labpraat to dariitu arii, atverot kaadu zhurnaalinju:))))
    • Re: domaaju

      Paldies, jaukā!
      Diemžēl dažādu preses izdevumu redaktoriem nav tik labas gaumes kā Tev.:)
      • JA

        ja Tu esi meegjinaajusi un vinji Tevi nav njeemushi, tad saku, ka vinji njem tikai 'pazinjas' un nemeklee talatus:)) Ps Ir taa, ka - ja pati 'apziniigi' ko nedaru attiistiibas un laimes virzienaa, tad Dievinjsh suuta man dumjas dominjas, nejaukas situaacijas utt., kameer nemainos. Varbuut shajaa monologaa paustaas domas atsuutiija Tev, lai Tu sanjemtos izmainjaam Ps2 Kur un kaapeec magjistrs aizkjeeries?:))
Powered by Sviesta Ciba