Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Manai mātei bija niķis neslēgt ciet durvis ejot, piemēram, uz pagrabu vai "Tepat uz dārzu". Dzīvo viņa kādā lauku ciemā. Mēs bieži viņai teicām, ka tad, kad apzags, būs riebīgi. Viņas arguments bija, ka nav jau ko zagt. Bet kad reiz viņa atklāja, ka kāds tomēr ir smuki izlasījis no kārbiņām tos pašus vērtīgos sūdiņus - tirkīziņus, sudraba ķēdītes un citus niekus, bija ļoti, ļoti riebīgi ap dūšu.
Kad un Ja kāds tiks pie tava personas koda un mācēs to lietot, tad viņš zinās tavus ienākumus, tavu slimības vēsturi, tavus ceļošanas paradumus, būtībā visu par tevi. Izvērtē no aspekta vai tu gribētu jebkuram pretīmnācējam to visu izstāstīt? Un vēl - es nezinu, cik daudz pie mums tas ir jau atnācis, bet citur jau ir un pie mūsu p.k. apkārtmētāšanas nebūtu brīnums ja drīz te arī sāktos identitātes zādzības, kad tu pēkšņi vari uzzināt, ka esi bijusi tur, kur nemaz neesi bijusi un viss ir dokumentāli apliecināms un cilvēki sāk šaubīties vai tu esi tu, jo viņi ir redzējuši citu "tevi".
(Piemēram, ieej smskredit mājas lapā - ja zini kāda cita personas datus, elementāri vari uztaisīt kredītu uz citu personu. )
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba