Meksikā arī kinzu izmanto praktiski visur. To gan spāņvalodzīgajās valstīs dēvē par silantro.
Bez kinzas jau sen nespēju iztēloties savu ēdienkarti.
Pēc Mēksikas jau agrāk gatavotā avokado salsa papildinājās ar kinzu, un asiem cīlī. Garneļu salāti - ar kinzu un sīpoliem.
Par gruzīnu ēdieniem pat nerunāšu - tie jau mājās iegājušies kā klasika. Lobio un dārzeņi ar valrieksu mērci, ikgadējā tkemali vārīšana..... sacīvi...
Bez kinzas jau sen nespēju iztēloties savu ēdienkarti.
Pēc Mēksikas jau agrāk gatavotā avokado salsa papildinājās ar kinzu, un asiem cīlī. Garneļu salāti - ar kinzu un sīpoliem.
Par gruzīnu ēdieniem pat nerunāšu - tie jau mājās iegājušies kā klasika. Lobio un dārzeņi ar valrieksu mērci, ikgadējā tkemali vārīšana..... sacīvi...