kramers

[info]kuminjsh @ 11:21: Zini, Petrovič, varu Tev atgādināt, kāpēc tiki atfrendots. Dēļ Tava lieliskā puksta, par to, ka dažas sievietes tikai iedomājoties, ka viņām ir humora izjūta. Droši vien, ka man patiešām tās nav, ja jau „smalkus jokus” no sērijas: „Tavi teksti ir stuuuuulbi, jo pēc looooģikas likumiem...” neuztveru kā jokus, bet gan nūģiskus uzbraucienus.
Un Tev, Krāmer, arī varu atgādināt, kā notika atfrendošana. Tu biji tas, kurš pirmais mani atfrendoji ar tekstu, ka es pēdējā laikā rakstot garlaicīgi un pesimistiski. Es savukārt vienmēr esmu ļoti pretimnākoša – ja cilvēkus apgrūtina mana klātbūtne, savācu mantiņas un tinos. Nesaprotu tikai, nahuj Tu mani atkal piefrendoji? Būtu labāk nopircis biļeti uz cirku, ja jau Tev vajadzīgs optimisms un izklaide.
Un vispār es nesaprotu, ko tādi smalki un visādi citādi izcili kundziņi, kā Jūs abi vai teiksim – Dunduks, meklējat manā tizlajā žurnālā? Nafig laiks jātērē, iemācieties labāk tamborēt vai izšūt. Oder kādu lata romānu izlasiet. Vai „Dziednieku” pašķirstiet. Vis kāda jēga būs.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba