kr15h

Asistente

Jun. 9., 2009 | 09:53 pm
No:: kr15h

Trīs dienas Saulkrastos tiešām nāca par labu. Tikai to mieru, kas iegūts, ir visai vienkārši aiztrenkt, sākot darīt visu tik pat nesistemātiski, cik iepriekš. Lai gan ar visu nesistēmu lietas uz priekšu virzas ātrāk un kvalitatīvāk.

Cērpot dzīvžogu, grimu pārdomās par to, ka māksliniekam nav vajadzīga draudzene, mīļakā vai sieva. Māksliniekam ir vajadzīga asistente. Bet mazliet citādākā izpratnē. Cilvēks, kas mīl mākslinieka darbu. Viņi mīl viens otra darbu, diskutē par to, strādā kopā, iespējams, ka dzīvo kopā un šad tad viens otru izdrāž. Pats mākslinieks asistentei ir asistents. Un vispār - tas viss tikai estētisku apsvērumu dēļ: asistente - tas skan interesantāk, seksīgāk, šarmantāk, varbūt pat glamūrīgāk kā draudzene, sieva, mīļākā, utt.

Vispār ierados Rīgā ātrāk nekā plānots, jo šodien akadēmijā bija paredzēta filmēšana gaidāmās LMA studentu izstādes RMT sakarā. Vēl jānokārto pāris darīšanas, jāaiziet uz pāris izstādes atklāšanām (tai skaitā arī iepriekš minētās), un tad varēšu doties atpakaļ zaļumos, kuru labvēlīgo ietekmi neesmu kārtīgi izbaudījis savus gadus trīs, četrus - iespējams pat vairāk.

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.