Piektdiena, 23. Nov 2007, 21:29

traukiem.lv ir pilnīgi sagājis sviestā. Lūk, šitais tika atrasts pie mana albuma bildes komentāriem...


Ilze Rieba šodien 03:24
Slimnīcā medmāsas piedzeras



Pēdējā laika skandalozākais notikums vienā no Latvijas labākajām slimnīcām. Uroloģijas nodaļā Stradiņu slimnīcā valsts svētku laikā pacienti bija atstāti bez jebkādas aprūpes. Šoreiz gan tas nebija tāpēc, ka slimnīcā trūktu personāla. Personāls bija, taču gan māsiņa, gan sanitāre bija piedzērušās un darba laikā slimnīcas nodaļa pārvērtās par ballītes vietu abām sievietēm, kurām bija jāpilda nakts dežūras pienākums.

Slimnieki saprata, ka viņiem palīdzību un nepieciešamās zāles jāmeklē pašiem. Par laimi blakus nodaļās personāls savus pienākumus pildīja godprātīgi un pacienti saņēma pienācīgu aprūpi.
Maruta un Astrīda - tā sauc divas māsiņas, kuras Stradiņu slimnīcā savas dežūras laikā svinēja valsts svētkus un piedzērās tā, ka aizmirsa par saviem pacientiem. Pie sistēmas pieslēgtie vecie ļaudis sapratuši, ka viņiem neviens tuvāko stundu laikā nepalīdzēs, paši cēlās un gāja meklēt palīdzību.

Par otras māsiņas stāvokli gan nekādu šaubu neesot bijis. Pienākot pie pacientiem viņa sevi nodevusi pilnībā.

Vienmēr Stradiņu mediķi strādājuši profesionāli un nevainojami. Tagad māsiņu aizbildināšanās ar veselības problēmām, kuru dēļ uznācis 12 stundu ilgs miegs daudz ko liek pārvērtēt.

Gaļina, cietušās meita: "Tas nozīmē, ka tiešām bija dzērusi. Tiešām bija tādā reibuma stāvoklī, ka nevarēja pamosties, attaisīt acis, atvērt durvis un apskatīties, kas tur notiek. Ja uzliek uz sistēmas, tad bija arī jānoņem. Slims cilvēks atceras, ko viņam jādara savā darba vietā, piedzēries var neatcerēties."



Dzēst Inese Grīnberga (TK) šodien 03:26
Daiga20. Novembris 14:08 (2007)
Kad Sirmais beidzot atvērs savu restorānu!!! Apnicis noskatīties, kā tikai viņa draugi un kaimiņi tiek pie labumiem... Atceros, man reiz Istabā paveicās pie viņa pacienāties - vienkārši, oriģināli, garšīgi - galvenais tāda veselīga pieeja - svaigu, dabīgu, vēlams vietējo, vēlams atbilstoši sezonai.... Super!!
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 03:28
Jūras spēki šogad beiguši savu aktīvo darbību akcijā "Dzīvais ūdens 2007" un kopumā gada laikā līdz šodienai no ūdens ir izcēluši 241 nelikumīgu zvejas rīku, kuru kopējais garums ir 34 kilometri, informēja Krasta apsardzes dienesta preses virsniece Liene Ulbina.
Dzēst Ilze Rieba šodien 03:33
kursh var pateikt kaadu interneta lapu kur paraadiits kaaa vinu salikt?(veelams latviski,jo aarzemju lapas esmu izstaigaajis bet baigi gruuti kaut ko saprast).es vinu maaku salikt bet gribeetu iemaaciities veel aatraak.

Komentāri »»

par valodu ir vienalga jo tur ir formula..

pexis @ 2006.03.27 14:21 | Citēt

es zinu ka tur ir formulas.es varu salikt kubu apmeeram 2:30 bet gribu beidzot tikt zem 2 minuuteem.

artusha @ 2006.03.27 14:24 | Citēt

Tev ir minuutes, bet man buutu stundas! :D

NeXt @ 2006.03.27 14:38 | Citēt

guugle?

bubu @ 2006.03.27 14:40 | Citēt

bubu rakstīja:


guugle?
lol

Dzēst Ilze Rieba šodien 03:33
Tīmekļa pārziņus (webmasters) un daudzus datora izmantotājus varētu ieinteresēt projekts - „viss vienā”, ko realizē 30Gigs. Tas ir domāts cilvēkiem, kuriem ir svarīgs anonīms e-pasts un savu datņu glabāšana tajā. Tagad ikvienam ir iespēja atvērt savu kontu un lietot 30 gigabaitu lielu e-pasta kastīti, kurai ir vienkāršs un ērts interfeiss, kā arī tiek nodrošināts pasta filtrs, adresu grāmatiņa, vienkārša meklēšana un tas viss - bez maksas.

Nākotnē tiek plānots piedāvāt personīgo datņu uzglabāšanai vēl papildus 30 gigabaitus. Tiek čakli strādāts arī pie Anti-Spam policy, konkrēti pie GD2 elektroniskā paraksta integrēšanas e-pasta kontā, kas efektīvāk pasargāšot e-pastu no mēstuļu robotiem.
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 03:36
Unibankas lieta turpinās. Saņēmu vēstuli no policijas. Lai gan viņi sākotnēji apgalvoja, ka manis nodotā informācija nonāks pie attiecīgajiem speciālistiem, izskatās, ka atbildi būs tomēr rakstījusi viņu apkopēja. Tas laikam bija lielākais naivums, kāds iespējams manā vecumā, domāt, ka elektroniskie noziegumi ir tikpat svarīgi kā parastie.
Dzēst Inese Grīnberga (TK) šodien 03:39
ū mārtiņiņ, kā iet? sen neesi satikts. jauks koments. kaut es mācētu tādus izštukot. yo! (snowman)
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 04:10
heheiii, inese. koments tiesham svariigs, es jau visu laiku sekoju liidz tai lietai. kaa tev?

« iepriekšējā ( lapa 1 2 3 ) nāka
Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 04:11
--------------------------------------------------------------------------------
mietpilsoniskiem nūģiem šito nesūtu, tapēc izlasi lūdzu! jauka padarīšana. pašam prieks un citiem pārsteigums.
1.decembris (sestdiena)
Rīgā pie Galerijas Centrs
12:49 (ej gar Origo un pieregulē pulksteni, lai visiem apmēram viens laiks)
UN VINGROJAM! var ņemt līdzi basketbola bumbas, hanteles, lecamauklas, ja gribas, arī saliekamos trenažierus vai jogas paklājiņus (ceram, ka nelīs , tad lēkājam, stiepjamies un lokāmies!
fizkultūra 6minūtes
tad IZKLĪSTAM kā omnibusi - nezināmā virzienā.
*pats par sevi saprotams, padod tālāk un ierodies pats(pati) ar veselu baru draugu
Dzēst Liga Pukite šodien 04:38
Blondas sievietes patiešām liek vīriešiem zaudēt galvu, paziņojuši zinātnieki.


Testi parādījuši, ka vīrieši uzrādīja sliktākus rezultātus pēc tam, kad viņiem tika parādītas gaišmatainu sieviešu bildes, vēsta laikraksts "The Daily Telegraph".

Tomēr pētnieki secinājuši, ka vīrieši ne tik daudz bijuši apjukuši, cik drīzāk neapzināti centušies nokopēt "blondo zaķu" stereotipu.

Parīzes "X-Nanterre" universitātes akadēmiķi arī izpētījuši vīriešu spējas veikt vispārējo zināšanu testus pēc tam, kad viņiem parādītas bildes ar sievietēm ar dažādām matu krāsām.
Dzēst Inese Grīnberga (TK) šodien 04:38
man viss čikiniekā. pats būsi tajā pasācī?
+ reku jaunumi - "«Valsts kase aptuveni tāpat 150 miljonus eiro gadā samaksā par ārējā parāda apkalpošanu un citām vajadzībām, vai saprātīgs saimnieks divreiz bezjēdzīgi maina naudaszīmes, zinot savu tekošo maksājumu struktūru?» sacīja Šķēle."
ko tu par to domā?
Dzēst Liga Pukite šodien 04:40
Rīts sākās 5:50, kad cēlos, lai pieveiktu 3.augstāko vulkānu pasaulē. Iesākumā, gan dienu iepriekš vajadzēja aizbraukt uz Tenerifes galvaspilsētu Santa Krūzu, lai saņemtu atļauju kāpienam līdz pašam krāterim. Šī vulkāna apkārtnē filmēti fragmenti filmai Zvaigžņu kari. Maza vilšānās bija 3 džeki, ko satiku kāpjot augšup, šie kāpa lejup, jo jau bija apsteiguši mani :( šie sākuši kāpt 3:00 naktī ar galvas lukturiem, lai sagaidītu saullēktu jau vulkāna virsotnē...!
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 04:44
Vai esat gaišā dienas laikā Rīgas centrā redzējuši citplanētiešus? LNT raidījuma „Tautas balss” stāsta varoņi zaļo cilvēciņu klātbūtni izbaudīja uz savas ādas. Spriediet paši - 30 šoferīši Vecrīgas stāvvietā nespēj atslēgt vai aizslēgt savas mašīnas. Pēkšņi nevienam nedarbojas pultis.

--------------------------------------------------------------------------------


„Pirmo reizi pēdējo gadu laikā nākas pieredzēt tādu situāciju, nekas tamlīdzīgs līdz šim nebija noticis,” „Tautas balsij” šokēts saka stāvvietas sargs Gvido.
„Atnāk „Opel” īpašnieks un saka - mašīna nestrādā
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 04:45
ines, es noteikti iešu uz to pasaacienu. saveejie jaatbalsta. njemshu saveejaas 2kg hanteliites. cilaaju vinjas visu laiku- bicepsiem. ko tu njemsi?
Dzēst Liga Pukite šodien 04:46
Novembra nogale nesola bagātīgus lomus, toties vienmēr dāvās makšķerniekam patīkamu atpūtu un dvēseles gandarījumu.

22. un 23. novembris. Teicamas copes dienas. Vajadzētu ķerties arī līdakām, asariem un raudām, bet, iekams dodaties makšķerēt, vajadzētu izpētīt, vai jūsu izvēlētajā copes vietā jau nekniebj sals un zemi neklāj sniegs.

24. novembris. Nekādi dižie lomi nav gaidāmi, tāpēc ieteicams ieskatīties savā makšķernieka piederumu kastē, varbūt ir jāatjauno mormišku vai žibuļu klāsts, bet varbūt jāiegādājas svaiga aukliņa, tādēļ dodieties uz tuvējo makšķernieku veikalu un papildiniet ekipējumu.

25. un 26. novembris. Labas copes dienas. Rezultātus dod tā saucamā pulsējošā auklas ietīšana, kad vizulim ļauj nogrimt līdz nepieciešamajam dziļumam, pēc tam lēni, nesteidzīgi ietin auklu par dažiem metriem un aptur tās ietīšanu uz vienu divām sekundēm, tad atkārto visu ciklu.
Dzēst Liga Pukite šodien 04:50
Lielbritānijā alus pārdošanas apjoms ir samazinājies līdz zemākajam līmenim kopš 1930.gada, jo valsts iedzīvotāji arvien biežāk izvēlas vīnu un citus alkoholiskos dzērienus, teikts Lielbritānijas Alus un krogu asociācijas (BBPA) paziņojumā.

Lielbritānijas krogos pārdotā alus apjoms 1979.gadā sasniedza rekordaugstu rādītāju un kopš tā laika samazinājies par 22%.

Lielbritānijā periodā no 1997. līdz 2006. gadam alum piemērojamās nodevas palielinājās par 27%, salīdzinot ar 16% pieaugumu vīnam un 11% sidram un citiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Tādējādi posmā no 2004. līdz 2006. gadam alus ražotāju peļņa samazinājās par 78%.

Turklāt palielinājās izejvielu cena. Līdz ar to alus ražotāji pieprasa, lai valdība ierobežotu alus nodokļa pieaugumu.



"Mēs uzskatām, ka arī Lielbritānijas nacionālajam dzērienam jāpiemēro tādas pašas nodokļu priekšrocības kā citiem dzērieniem. Mēs pieprasām, lai valdība veicinātu un atbalstītu Lielbritānijas uzņēmumus. Britu alus ir pazīstams visā pasaulē. Lūdzu, pievienojieties mums aicinājumā kancleram iesaldēt alus nodevas," sacīja BBPA vadītājs Robs Hejvards.

BBPA locekļi izgatavo 98% Lielbritānijā kopumā saražotā alus, turklāt tajā ietilpst aptuveni divas trešdaļas krogu, kuru kopējais skaits Lielbritānijā sasniedz 58 000.

Pastāv viedoklis, ka briti varētu tuvāko gadu laikā tērēt vīna iegādei vairāk nekā citi Eiropas valstu iedzīvotāji.

Paredzams, ka nopirkto vīna pudeļu skaita ziņā britus varētu apsteigt franči, itāļi vai vācieši, bet jau 2010.gadā briti vīnam varētu tērēt visvairāk naudas salīdzinājumā ar citu Eiropas valstu iedzīvotājiem.

Dzēst Ilze Rieba šodien 04:50
Lai cilvēce vēl kādu laiku varētu pastāvēt uz Zemes, tai jāmācās no dabas. Lai pārkārtotu domāšanu un pēcāk arī dzīves modeli, ir ne tikai jāizprot augu, dzīvnieku un arī mikroorganismu ekosistēmu darbības pamatprincipi, tie arī jāpielieto, veidojot attiecības ar vidi un savā starpā.


Resursi internetā

"Vides vēstis"


Fritjofs Kapra (Fritjof Capra) grāmatā «Dzīves tīkls» akcentē vairākas ilgtspējīgu ekoloģisko sistēmu raksturojošās iezīmes, kas jāņem vērā, veidojot nākotnes sabiedrību:

savstarpējā atkarība,

cikliskums,

partnerība,

spēja pielāgoties,

daudzveidība.

Dzēst Inese Grīnberga (TK) šodien 04:54
ooo jesiņš, ja nebūs jāstrādā noteikti pievienošos. cerams ka tajā burzmā saskriesimies :) es varētu ņemt boksa maisu. klau mošen tev ir boksa cimdi? es savējos kkur beztēmā pakāsu laikam tusiņā uz jahtas... :(
Ilze Rieba šodien 04:56
es tev varu iedot cimdus. man tieshi nevajadzees, jo es njemshu savu pildbumbu, taa kaa cimdinjus nevajadzees. oakjert tev arii?
Dzēst Ilze Rieba šodien 04:57
liiga, tu naaksi uz pasaacienu pie galerijas centrs. pasportosim kopaa?
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 05:00
Varam runāt, ka esam zaļi domājoši, gatavi rūpēties par dabu, tās aizsardzību, bet tiklīdz kāds rudenī pa lēto piedāvā no rokas nopirkt lasi, šī apņemšanās pazūd.
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 05:01
50-51, 13.32, Kārlis Purviņš -- Ķirbis ir mans līderis. 50-51, 13.32, Gas Of Latvia -- inout. 52-53, 12.77, Ideal Standard -- Laimīgais Genādijs ...
Dzēst Liga Pukite šodien 05:02
liiga noteikti ies uz pasaacienu pie galerijas centrs un njems liidzi Body Coach Massage gym ball (28745)
Dzēst Inese Grīnberga (TK) šodien 05:06
eu labiņi labiņi paķer man mazos boksa dūrainīšus līdzi, ja vari. būšu baigi pateicīga.
eu un super līga ka arī būsi. manlieks novāksies baigi labā kompaška. superiņi
Dzēst Mārtiņš Kalējs (bandubērns) šodien 05:32
ok tiekamies tad visi tur.

Pirmdiena, 26. Nov 2007, 04:19
[info]inese_tk

+1