dedziigais POSTmodernisms - plastmasas iepakojumi koriģē mūsu darbību. [entries|archive|friends|userinfo]
kmataj_genf

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

plastmasas iepakojumi koriģē mūsu darbību. [Dec. 1st, 2010|03:32 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
cilvēkus ķīmiski koriģē un vada ar aktīvām vielām, kas atrodas pārtikas iepakojumos un ikdienā lietojamos priekšmetos. piemēram, BPA, kas atrodas arī plastmasas ūdens pudelēs un elektriskajās tējkannās.
( http://earthsky.org/health/philip-landrigan-says-common-chemicals-might-be-scrambling-hormones-signals )

"They do things like change male and female behavior, they make the males more like females, and the females more like males[..]"

tas ļoti labi sasaucas ar medijos popularizēto homoseksuālismu, kā arī vispārējo rietumu civilizācijas apjukumu un vērtību sistēmas neesamību.

"A 2008 review has concluded that BPA altered long-term potentiation in the hippocampus and even nanomolar dosage could induce significant effects on memory processes.[46]"

tā nav vienīgā ķimikālija, kas atrodas ūdenī/ēdienā.
un vēl es uzskatu, ka lielveikalos ir lētie akcijas produkti, kuros arī ir noteiktas vielas, kas paredzētas konkrētai cilvēku grupai.
linkzhljerkstinaat

Comments:
[User Picture]
From:[info]kmataj_genf
Date:December 1st, 2010 - 03:34 am
(Link)
neliels papildinājums:
un, ja jau šī informācija ir publiskota internetā, tad noteikti ir izdomāti (un darbojas) citi, daudz rafinētāki cilvēka paradumu un domas koriģēšanas rīki.
From:[info]po
Date:December 1st, 2010 - 11:22 am
(Link)
Šis domāšanas veids ir ļoti bīstams ar to, ka defaultā tic ļaunākajam scenārijam bez reāliem pierādījumiem. Tas, savukārt, aicina uz galēju paštaisnumu, kas ir ļaunuma esence. Varbūt tieši konspiratīvo ideju popularizēšana gan pagrīdē, gan meinstrīmā ir tas, kā Nelabais izplata savu ideoloģiju?
Enīvei, lai tas viss nebūtu tik sviestaini un bezsaturīgi (tikai strīdus un bailes raisoši), būtu ļoti jauki, ja darbotos neatkarīgas, kvalitatīvas pro laboratorijas, kurās tad šitā tipa hipotēzes tiek reāli testētas.
From:[info]po
Date:December 1st, 2010 - 11:25 am
(Link)
bez tam totāli nav izslēgts variants, ka tas patiešām notiek netīšām. galu galā, zinātne nemitīgi kļūdās, un pamatā dzīvo uz aplamiem pamatpieņēmumiem, kas laiku pa laikam tiek koriģēti. karoč - mok vnk laža, ko visi ar lielāko prieku labotu (protams, ierēķinot tīri ekonomisko izdevīgumu/neizdevīgumu no jaunu tehnoloģiju ieviešanas).
[User Picture]
From:[info]kmataj_genf
Date:December 1st, 2010 - 06:13 pm
(Link)
jā, es pieņemu arī to variantu - ka tā ir vnk trial-and-error laža.
bet es tomēr uzskatu, ka pastāv nedabiski radīta ("nemanāmi" uzspiesta) kastu sistēma, kurā liela daļa cilvēku ir izmēģinājuma trusīši un barības avots elitei (tā tāda metafora).
bet par to paštaisnumu es īsti nepiekrītu. man nav mērķa kļūt par sludinātāju un es nejūtos pārāks par citiem, drīzak pats sevi uzskatu par zemāku sabiedrības atkritēju.
šeit izlādēju savas dusmas un nepatiku pret šo visapkārt valdošo farsu. un man drausmīgi kretinē ārā tas, ka citi cilvēki vnk siekalaini blenž TV, lasa portālus un klausa visam, ko saka. un kaut vai - lasa bībeli tikai lai izpildītu tukšus rituālus vai savu pieradumu, nemaz neizdzīvojot to pieredzi.
es vnk gribu ieviest nedaudz kritiskuma cilvēka skatījumā, kā arī izplatīt informāciju. vēl tak pastāv iespēja kaut nedaudz izvairīties no tiem plastmasas brīnumiem, lai saglabātu domas skaidrību. jā man visvairāk besī tas smalkais cilvēku domas notrulināšanas aparāts.
un vēl šeit speciāli ir piejaukta paranojas un pompozuma deva. drošības nolūkos.
From:[info]po
Date:December 1st, 2010 - 09:35 pm
(Link)
Pieļauju, ka tev viestu skaidrību atziņa, ka cilvēks pamatā ir ļauns un automātiski lejupejošs. Entropija. Cilvēks dabiski vienmēr tieksies degradēties, ja viņu no ārpuses nebaksta. Tā ka pie vainas, manuprāt, drīzāk ir kultūra kopumā, kurai trūkst spēcīgu, iedvesmojošu, taisnīgu, labsirdīgu līderu - tas, ka mums pie varas ir postpadomju mafija, bet rietumos - bezsirdīgi biznesmeņi - tas drīzāk rada visu to kultūrsituāciju. Domāju, ka tur nav sevišķu ķīmisku cēloņu - drīzāk cilvēka smadzeņu ķīmija mainās no tā kultūrsekluma/seksualizācijas/sensualizācijas/egomanizācijas.
From:[info]vikuks
Date:December 1st, 2010 - 10:55 pm
(Link)
viirieshiem galvenais estrogeenu avots ir alinjsh