May. 9th, 2020 @ 07:19 pm (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]lidot
Date: May 10th, 2020 - 02:18 am
(ieraksts)
Piedod, bet smējos par to “viņš cenšas un dara”. :))) ja tāda latiņa, tad arī Viņķele ir pavisam noteikti izcila ministre.
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: May 10th, 2020 - 11:00 am
(ieraksts)
kas tieši te ir tik smieklīgs? tu zini kaut ko vairāk par mani par to, ko viņš dara? Un ko tieši tu zini? Un kādas ir viņa pilnvaras? Es nekur neapgalvoju, ka Viņķele šobrīd strādā slikti un ja man būtu jāizvēlas viens no diviem, viņa būtu labāks politiķis nekā Puntulis, bet arī viņš šobrīd dara daudz ko tādu, ko nemaz nebūtu gaidījis un diezgan sirsnīgi iestājas pret FM aprobežotību attiecībā uz kultūras finansēšanu. Bet tu acīmredzot zini kaut ko daudz vairāk par viņa ikdienas darbiem, pastāsti
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]lidot
Date: May 11th, 2020 - 12:43 am
(ieraksts)
Piedošanu, negribēju sadusmot. Nesekoju Puntuļa gaitām un, līdzīgi kā Tev Viņķele, viņš man no paša sākuma neizraisa patīkamas emocijas. Sasmējos par Tavu formulējumu “viņš cenšas un dara” - ko līdzīgu parasti lieto par grūtgalvīšiem, kuriem īsti nesanāk, bet par kaut ko vajag paslavēt. Tas arī viss. Ļoti labi, ja Puntulis ir īstais cilvēks īstajā vietā un kaut ko spēj jēgpilnu padarīt. Lai viņam veicas.
(ieliet vēl)(Parent)