Dec. 1st, 2015 @ 06:58 pm (no subject)
Tags:

tātad mans 2015:

1.iepriekšējo gadu noslēdzu nomaucoties ar seju pret asfaltu un tad dzerot līdz rīta gaismai ar mācītāju fēniksā.
2.ciba vakar uzkārās tieši tajā brīdī, kad gribēju uzrakstīt saulainu uķi puķi ierakstu par to, cik jauki ir iesācies gads, ka kopš Ziemassvētkiem tikai vienu dienu esmu jutusies nomākta un vispār beidzot jūtos savākusies un normāla (tfu, tfu, tfu).
3.kā man iet īsumā - sestdien operu apmeklēju nolieta ar balzāmu, ko Dažs Labs nebija kārtīgi nolaizījis no krūtīm, es atvainojos.
4.bija tāds gadījums pirms aptuveni mēneša, sēdējām čomskī un tad pie mums piesēdās kaut kāda meitene, izrādījās viņa bijusī "kaut kas" un ātri vien sarīkoja viņam visnotaļ iracionālas drāmas paraugdemonstrējumu, izgāžot acīmredzamu nespēju tikt pāri kaut kam, kas starp viņiem bijis sen un īsu brīdi.
5.kā jau vienmēr - baigi gribēju rakstīšanas haltūru un dabūju veselas 3 vienlaikus.
6.jābeidz visu uztvert kā cīņu, tā taču ir lūzeru pazīme
7.Esmu gana daudz apdauzījusies siev.-vīr. attiecībās, tādēļ lielāko daļu no šīs saskarsmes nākošo hujņu esmu iemācījusies paciest vairāk vai mazāk (agrāk vai lēnāk) mierīgi.
8.kā es šito palaidu garām!
9.šī gada mīļākā filma
10.Ilgu, ilgu laiku gribēju uzrakstīt vienam kādreiz svarīgam, bet pāris gadus no manas dzīves izslīdējušam cilvēkam, ka man viņa pietrūkst.
11.Kaut kam tā mākslas vēsturnieka izglītība noder - šodien palaboju Vatikāna muzeja gides stāstījumu par vienu viduslaiku gleznojumu.
12.etiķetes speciālists, atkārtoti izdotās "Zelta uzvedības enciklopēdijas" autors Andrejs analizē iespējamās saskarsmes grūtības starp islāma un kristietības civilizāciju pārstāvjiem mūsdienu Eiropā
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: December 1st, 2015 - 07:03 pm
(ieraksts)
ha, pag.gada pirmais ieraksts izrādās gandrīz identisks
(ieliet vēl)