Dec. 18th, 2014 @ 04:02 pm (no subject)
man ir ļoti zema nevēlamas uzmanības panesamība. Vakar tā neapdomīgi piekritu uzaicinājumam iet uz teātri ar vienu šādu personāžu (ka tik par brīvu kaut kur aiziet), tas, protams, rezultējās netīksmes pilnā pasākumā, jo mani kaitina jebkādas romantisku nolūku izpausmes, pat tīri draudzīgas un (pa lielam) glaimojošas. Ja runa būtu tikai par seksu, varētu nesaudzīgi atcirst un nelikties ne zinis, bet gribas saglabāt pieklājīgas attiecības, bet tas viss ir tik apgrūtinoši, bet ko lai tur citu iesāk. Pēc izrādes aizšmaucu pagausties pie draudzenes, viņa tikai pavīpsnāja par to, ka normāli vīrieši mani neinteresē "Nujā, tev jau labāk patīk tie, kas sarunas vidū var piecelties un bez iemesliem vai paskaidrojumiem aiziet prom" (true story, pēdējais krešs)

mana personīgā telpa ir tieši tik, tik šauriņa, ka tur nav vietas pilnīgi nekam nejaušam, un ar tām nejaušībām jācīnās un jādzen prom dienu no dienas
[User Picture Icon]
From:[info]zan
Date: December 18th, 2014 - 08:13 pm
(ieraksts)
"zema nevēlamas uzmanības panesamība" is the wording.
kad nebija bojfrenda, tad man teica "nujā, tev vnk bail no attiecībām etc tml cosmo bullšits", tagad saka "nujā, tev jau ir bojfrends", bet īstenībā; īstenībā jā, vienkārši riebjas un viss, kāpēc cilvēki iedomājas, ka viņi var bāzties visās pieejamās personīgās telpās, un piesieties; un tas jau viss ir KOMPLIMENTS, un ja tu to nevari tā uztvert, tad tev ir kaut kādas problēmas.
(ieliet vēl)(Thread)
From:[info]falling
Date: December 18th, 2014 - 10:36 pm
(ieraksts)
pat, ja ir bail no attiecībām, cilvēkiem nevajadzētu iedomāties, ka drīkst man Piesieties! un man atkal nāk atmiņā tas video, kur meitene gāja pa ielu un viņai piesējās. un pēc tam viens džeks feisbukā postēja kaut ko tjipa, what's wrong with telling a girl to smile?! un visi džeki metās apakšā komentēties, ka pareizi tak, tās stulbās sievietes pašas nezina, ko grib! un mēs te tik jauki un pūkaini un mīļi! man gribējās bezmaz uzvemt viņiem par šito šovinistu cūku attieksmi. tā NAV neviena (!) vīrieša (vai sievietes, for that matter) darīšana, vai es smaidu, vai ne!
(ieliet vēl)(Parent)