Jun. 9th, 2011 @ 05:55 pm (no subject)
(no subject)
mēģināšu īsi un kodolīgi- tie, kas nespēj integrēties latviešu vidē un negrib iemācīties elementārākās latviešu valodas prasmes, ir lohi, kurus es necienu un kuri mani interesē tikpat lielā mērā kā pudeles lasoši bomži. diemžēl lielākā daļa no viņiem skolās nemācās, šis likums viņus neskars un nekas nemainīsies.
Savukārt inteliģentāko krievu ģimeņu (kuru nav maz) bērni latviešu valodu māk normālā līmenī jau no pirmās klases un arī vidusskola viņiem ir jāpabeidz ar tādām pašām prasmēm kā latviešu skolās (valodu ziņā), jo eksāmenu lapas ir vienādas. Tie, kas savu stulbo, aprobežoto uzskatu dēļ negrib zināt latviešu valodu, ir zaudētāji jau tagad- lai jau nemācās, mums taču "labāk", ja aprobežotu krievu-lohu ir vairāk, tīri no darba dabūšanas iespējām un profesionālās attīstības iespējām.
Un par krievu valodas neprašanu- pati vainīga. Krievu valoda nenozīmē tikai urlu un bumeru valodu, tā ir ļoti skaista un bagāta valoda, un es ļoti priecājos, ka man ir iespēja viņu zināt tik labā līmenī, lai varētu bez problēmām lasīt daudzus brīnišķīgus krievu literatūras darbus, utt. jebkuras valodas zināšanas ir personību bagātinošas, neatkarīgi no tā, vai šīs valodas pārstāvji mūs okupēja vai neokupēja.
[info]klusais_okeans replied to
on June 11th, 2011 at 12:36 pm
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.