Neparedzēta reakcija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 2nd, 2018|11:10 pm

kjiimikjis
Labs rakstiņš par ar medicīnu saistītajām sazvērestības teorijām.
Īsumā, labi norādīts, ka sazvērestības teorijas, būtībā, palīdz "bigfarmai" palikt sliktākai - jo cilvēki tērē laiku laužot šķēpus par lietām, kuras nav pat reālas, kr nu vēl nopietni uztveramas, un tādā veidā palaiž garām nopietnas problēmas farmācijas industrijas darbībā.

To ir gadījies redzēt tik bieži - antivaxx kustība kļūst arvien spēcīgāka un spēcīgāka, par spīti absolūtam jebkādu viņu idejas atbalstošu pierādījumu trūkumam; pa lielam viss pasākums balstās uz trulu kviekšanu no sērijas "cik viņi tev maksā, lai tu viņus atbalstītu, ko?". Protams, nekur nav pazudusi idiotiskā "tas ir ķīmisks, tāpēc slikts, labās lietas ir dabiskas" nostāja - to pārstāvošie cilvēki būtu pelnījuši nonākt tiešā kontaktā ar pavisam dabiskiem tīģeriem, manuprāt. Tāpat joprojām ir aktuālas specifiskās pozīcijas iz sērijas "viņiem ir zāles pret vēzi, bet viņi to slēpj", kuru stulbumu vajadzētu saprast jebkuram ar elementārām aritmētikas prasmēm, un tā tālāk, un tā joprojām. Un visiem šiem skābekļa zagļiem cilvēkiem šķiet, ka viņi cīnās pret "bigfarmas" netaisnībām.

Nē.

Viņi tās veicina. Nevis tās, pret kurām viņi cīnās (un kuras ārpus viņu iedomām nepastāv), bet tās, kuras notiek ikdienā, mūsu deguna priekšā.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.