~Kaķpēdiņas pļavā~ - Parunaasim par TO?:) [entries|archive|friends|userinfo]
~Kiskinja~

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| ~Jauns ieraksts~ ~Labot ierakstu~ ~Izveidot aptauju~ ~Draugu draugi~ ~Komentāri~ ~Tagi~ ~Pārvaldīt kontu~ ~Google~ ~Gmail~ ~Draugiem~ ~Delfi~ ~Livejournal~ ]

Parunaasim par TO?:) [19. Jan 2006|15:00]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]
[Garastāvoklis | crazy]
[Mūzika |SWH]

Neparastais par dzīvnieku seksu.

Ne tikai cilvēki saasina uzmanību pie vārda sekss. Ja ielūkojas dzīvnieku pasaulē, arī tur viss rotē ap šo mūžīgo tēmu, turklāt var sastapties ar parādībām, kas ļaudīm var izsaukt pārsteigumu, šoku vai varbūt pat skaudību.

- Cilvēki nez kāpēc tieši trušus uzskata par dzimumatbrīvotības simbolu. Tajā ir daļa patiesības – trušu mātīte spēj radīt pēcnācējus pat līdz sešām reizēm gadā. Zinātnieki teic – ja trušiem dotu vaļu, tad pēc 90 gadiem katrā zemeslodes kvadrātmetrā dzīvotu viens trusis.

- Tomēr lemingi ([info]le_minga - speciaali Tev!:D) var konkurēt ar trušiem šajā pikantajā jomā. Mātīte spējot atkal kļūt grūta jau divas nedēļas pēc dzemdībām. Pati grūtniecība ilgst tikai divas nedēļas. Reiz kādam lemingu pārim 167 dienās radušies astoņi metieni. Diemžēl pēc tam tēviņš arī nobeidzies...

- Āpšu kopošanās – tas esot akts, kas vidēji ilgst 90 minūtes. Āpšu mātītēm patīkot ar to nodarboties tumsā. Britu zinātnieki konstatējuši, ka laikā, kad naktis ir vistumšākās, āpsienes ir vienaldzīgas pret tēviņu seksuālajiem centieniem, bet pilnmēness laikā viņas kļūst pat kareivīgas un naidīgas. Vairākums kopošanās aktu notiekot, kad mēness gaisma vairs nav tik spoža.

- Tasmānijas velnam, kas dzīvo Austrālijā, viss sākoties ar ilgām un cietsirdīgām mīlas spēlēm, kuru laikā dzīvnieki kropļo viens otru. Daži zinātnieki pat uzskata, ka tādēļ šiem dzīvniekiem draud izmiršana.

- Vienai no circeņu sugām tēviņš esot spējīgs apaugļot mātīti ik pēc 18 sekundēm.

- Savukārt kādas zirnekļu sugas (Pisaura mirabilis) tēviņi izstrādājuši stratēģiju, kam nav analogu dabā. Lai neapēstu agresīvā mātīte, kura daudzkārt lielāka, vispirms pasniedz mīlas dāvanu, kādu beigtu kukaini. Tad arī pats izliekas miris un nokrīt līdzās. Mātīte metas virsū dāvanai. Kamēr viņa aizņemta ar ēšanu, tēviņš atdzīvojas un sāk procesu.

- Spīļastes tēviņam ir divi vairošanās orgāni, no kuriem viens pārspējot pat paša kukaiņa garumu. Šie orgāni ir ļoti trausli, tādēļ daba devusi kukainītim rezerves iespēju.

- Ķenguru tēviņš esot spējīgs veikt mīlas aktu piecas reizes dienā.

- Lauvu tēviņam ticis fiksēts rekords – 86 reizes 24 stundās!

- Sabulis varot to darīt nonstopā astoņas stundas pēc kārtas.

- Tomēr pēc ejakulācijas reizēm pirmo vietu ieņemot kāmis, viņam tās mēdzot būt līdz 50 stundā.

- Bet mārīti var droši saukt par seksmašīnu. Šie kukainīši kopojoties vairāk nekā jebkurš cits dzīvnieks. Tiek uzskatīts, ka mārītēm eksistē orgasms, kas turklāt ilgst pusotru stundu un var atkārtoties trīs reizes pēc kārtas.

Njemts no shejienes.
Linkmjau?

Comments:
[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:19. Janvāris 2006 - 15:31
(Link)
:D
Cilvēki nobāl
[User Picture]
From:[info]kiskinja
Date:19. Janvāris 2006 - 15:41
(Link)
Tieshi taa!:)