Apr. 12th, 2010 @ 03:35 pm .
Skaņa: the xx - shelter

Sajūsmināja komentāru skaits attiecībā pret raksta garumu :)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: April 13th, 2010 - 12:43 am
(Puksts)
Man atkal tā ideja riebjas. Pasaules iedzīvotāju skaits ir palielinājies 60 gadu laikā par aptuveni 5 miljardiem. Sevis atražošana, vecumdienu balstīšana uz vairāk strādājošiem, visas ekonomikas balstīšana uz mūžīgu patēriņa pieaugumu pašos pamatos ir aplama. bez bērnu nodoklis ir šīs sistēmas mākslīga atbalstīšana. Mūsu sabiedrības absurduma atbalstīšana. Es esmu par radikālu planētas iedzīvotāju skaitu samazināšanu.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: April 13th, 2010 - 12:46 am
(Puksts)
Tobiš visa diskusija par nodokli vai nē šādā sabiedrības uzbūvē ir pilnīgi murgi. Sabiedrībai jāmainais visā pasaulē, tad vispār jautājumi par šo nodokli gan atkritīs ;) Citādi šis nodoklis ir vnk kārtējā naudas ieraušana bezjēdzīgajam valsts aparātam, kurš visā pasaulē ir pakaļā.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: April 13th, 2010 - 12:57 am
(Puksts)
Un vēl viena lieta. Bezdarbnieku pabalsti, pensija ir konkrēta diršana. Faktiski pensijai cilvēks krāj pats 40 un vairāk gadu gadu, lai labākā gadījumā 20 gadu laikā to izmantotu. Krājot to valsts kontos (pārsvarā valsts uztic pārvaldībā to bankām, kā un kāpēc pat vispār var nekomentēt) un aizdodot naudu, ar kuru viņi var spekulēt un pavairot to izmantojot vispasaules vergus, kuri atbalsta un sajūsmā par šo sistēmu, pat komentē šādus smieklīgus rakstu. Bezbērnu nodoklis ir klajš populisms un tikai vienīgi valsts aparāta, sistēmas atbalsts.
Fakts ir tāds to ko uzrakstīju nevienam nerūp un ja vajadzēs ieviesīs un kam vajadzēs tas maksās. Bez analīzes.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: April 13th, 2010 - 10:26 am
(Puksts)
sākot ar tevi? loģiski, ka ideja stulba. tas pat nav apspriešanas vērts.