Feb. 24th, 2009 @ 08:43 pm *
Skaņa: el lele de los van van ft radiohead - high and dry

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: February 25th, 2009 - 12:30 pm
(Puksts)
Tāks - tu runā par pašu deju, to atmetam, jo tas ir procesā. Tā nav motivācija. Kāpēc džeks atvelkas uz deju pasācienu? loģiski, ka beibes tur iet - kur citur vieglāk iepazīties ar kādu, kas dejo ;)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 25th, 2009 - 12:38 pm
(Puksts)
Tas process reizē arī ir rezultāts. Man arī viens no iemesliem dejot ir vēlme iepazīt vīriešus, īpaši vērojot un sajūtot, kā katrs no viņiem dejo. Pieskārieni ir vesela pasaule, kuru man ir ļoti interesanti vērot un salīdzināt. Es tev te varētu pastāstīt, kādas katram no viņiem ir rokas, kā katrs griež un kustās, ar kādu spēku vai asumu to dara utml :)
Bet man gan deju nodarbības šķiet pārāk sarežģīts un dārgs process, ja mērķis ir tikai iepazīties. Lētāk sanāk aiziet uz klubu, tur arī lielāks potenciāls kādu dabūt un mazāk pūliņu jāiegulda, jo dejojot ļoti ātri var saprast, kas tu par putnu, arī no tā ne tik labā aspekta. Un uz dejošanu ļoti bieži nāk meitenes ar saviem džekiem, tas arī mīnuss.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: February 25th, 2009 - 12:45 pm
(Puksts)
ā, ā. Pieskārieni ir viena lieta. Viss akarīgs kā tulko. Piemēram, arī nemākulis, kur iejūtīgs un taktisks mācēs pieskārties. Jā Geņa no rajona to nedarīs.

Nodarbība nav dārgs process. Dārgi ir iet uz slēgtiem klubien, braukt uz ārzonas īpašām viesnīcām, kurortiem. tas vēl pa lēto ;) padsmit lati mēnesī ir sīkums.