Aug. 16th, 2016 @ 08:01 pm .
Tags:

nobraucu ar velo pa barona ielu, no vērmanes dārza līdz daugavas sporta namam, pie tam tieši tāda krietna gāziena laikā. neko, normāli. labi trenē pacietību un iecietību, tikpat, cik kaļķu ielas izbraukšana vasaras vakarā. sveicieni gan rd par to, ka vajag taču tagad noraut visas ietves un tā, bet nu. gadās.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: August 20th, 2016 - 08:22 am
(Puksts)
Principā tas kas notiek ir nāve dēļošanai! Man ritenis ir vēsture, nākamais pirkums https://www.youtube.com/watch?v=G4t_g8afr0E savukārt ja filozofiski. RĪgā lieto terminu par laukiem Ģikši. Ja skatās no citas Eiropas metropoles tad Rīga=Ģikši! protams laukos ir domu/ideju uzplaiksnījumi visādās jomās - tomēr mēs esam nostūris gan ekonomiski, gan filozofiski!
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: August 20th, 2016 - 08:28 am
(Puksts)
Un dēlis ir kruta jo nav jālien ūdenī. Elektriskais ir bremzes, nevis Casei Neisat ietekmē, drusku gan tā čaļa ietekmē :D Savukārt, ar atsperamo jau tagad es uzdiršu visam un braucu, kur normāls asfalta segums! Reizēm pa ceļa vidu. Man bija posts/video kaut kad par dēli un bruģi, efektivitāti un salīdzinājumiem :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: August 20th, 2016 - 08:34 am
(Puksts)
Karoče nekāds snows, veiks! Dēlis uz sauzemes un vientuļi ceļi, takas, ieliņas, vēlams ietvju gludais + plus lēzens kalns. Viss, kas dzīvē vajadzīgs! Protams man draivs bija https://www.youtube.com/watch?v=zZJ7cq6T3v4 un tas ka veiks ir sasodīti dārgi! Tomēr kā pameģināju, tas sarežģitāk par velo :D Turklāt velo mainstrīms, te tas pats, kas velo 10 gadus atpakaļ. Turklāt sajūta slaidojot! Pipec kur laba. Stundām var to darīt.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: August 25th, 2016 - 08:14 pm
(Puksts)
nez, šobrīd neredzu kā ar dēli ērti pārvietoties pa pilsētu, jo te vajag kkādu kalnu velo ar radzēm un visu pārējo, lai šito šķēršļu joslu izbrauktu.. pie tam ar dēli laikam arī neesmu mēģinājusi braukt un liekas gana bailīgi, pie tam līdzsvars daudz svarīgāks kā uz velo.