Nov. 16th, 2015 @ 02:48 pm :D
Tags: , ,

google translate savā spožumā..


Sveicieni vareno musu Kunga Jezus Kristus, es zinu, ka Dievs jums pieškirt velmi un interesi sagremot šo pazemigs stastijumu, bet tas var but tik divaini, lai jus varetu ticet mans stasts, bet es zinu, del un gudriba Visuvarena Jaudigs Dieva, kurš radijis debesis un zemi pazemigi saprast un pienemt manu priekšlikumu turpinat, neskatoties kam nav zinams vai redzejuši viens otru pirms, bet es zinu, ka distance nebus škerslis šo dieviško misiju.

Varbut nezinat sutitaju e-pastu. Es esmu jusu e-pasta, lai atrastu failus tiešsaiste uzticeties cilvekiem. Laujiet man sakt, ieviešot sevi. Es esmu Margaret Friedman. Es esmu precejies inženieris pecpusdiena. Milton Friedman Thatcher Kad mans nelaika virs bija dzivs, vinš glabašana par $ 3.5 miljoni (tris miljoni quinhe NTO tukstošus dolaru ASV) summa, kas tika iznemti no to ipašibam s izkrauti un investicijas tirgu kapitals ar banku. Pašlaik ši nauda ir joprojam banka. Mans arsts saka, ka man ir daži meneši, lai dzivotu del veža problemu es cieš.

Es nolemu doties uz šo fondu, lai jums un gribu, lai jus izmantot šo davanu centieniem manu velu virs, lai finansetu uzturešanos atraitnem, atraitniem, bareniem, nabagiem, apspiesto, invalidiem, berniem, sievietem un Barren- cilveki tiešam izradisies finansiali vai fiziski nodarits kaitejums.

Tiklidz es sanemšu atbildi es došu jums kontaktu bankas Kotdivuara. Es ari nosutit jums manu gribu, un sniegt noguldijumu sertifikats un zvereja jus dotu sakotnejo sanemeju šo fondu.

Mana laime ir ta, ka es dzivoju dzivi cienigs sacensiba. Ludzu, velreiz SEMP lugšana visu savu dzivi. Ludzu apliecinat, man, ka jus darbosies ka es uzzinaju šeit.

Dievs sveti mus visus,
Margaret Friedman.

Par šo pukstu