Oct. 28th, 2015 @ 11:28 pm .

kkur fb bija rakstīts, "The secret to a clean kitchen is simple. Don't cook." neievēroju, uztaisīju raw laima-avokado kūku. nebiju domājusi, ka tie abi divi tik labi draudzēsies un sanāks tik interesanta garša :) jānopērk gan normālāks blenderis, citādi ar rokas štruntiņu ir grūti uztaisīt, jo īpaši mandeles samalt. kāpēc šī recepte - nepatīk man dateles, vīģes, ar ko parasti aizvieto saldumu šādās raw kūkās. toties kļavu sīrups man garšo, un principā viss, kas tur ir, garšo. tikai laikam maliņu uztaisīju par biezu, grūti salauzt, un pagaidām nav vēl nekas sacietējis, varbūt nemaz nesacietēs, nez, rīt redzēs. bet patīk šitas veidojums. 
nesen uztaisīju arī to veģetāro creme brulee, bet novelšu vainu uz pārāk lieso kokosriekstu pienu, ka negaršoja ne pēc kā un izlidināju ārā. nopirku treknāku pienu, kkad pamēģināšu vēlreiz. 
UPD: nekas tai kūkai nesacietēja (jo kas gan tur var to izdarīt, loģiski domājot, tikai mitrums riekstos sasūkties, kas notika un ir garšīgāk, bet ne tik ļoti sasūcās, lai zaļā masa kļūtu saturīgāka). toties kļuva brūnāka. oksidējās avokado, pat ar visu laima sulu.
Par šo pukstu