Apr. 29th, 2015 @ 07:57 pm .
Skaņa: Future Islands – Doves

tūlīt aprīlīs beigsies un Gestes tekstu strēlniekiem aizgājušajam mēnesim varu ielikt tagad. par tūlītējo sodu varu piekrist, jo par katru ne pozitīvu darbību esmu šomēnes atrāvusies momentā. bet visu pārējo esmu darījusi aptuveni uz nulli. 'neatpūsties ir grēks', tā kā grēkojusi esmu ļoti. tāpēc šomēnes palikšu pie tā, ka tas nav par mani.  

Horoskops Strēlniekiem aprīlim.

Man jums ir laba ziņa - aprīlī pie jums atgriezīsies vis-atļautība. Tas ir tā, ka jums viss būs atļauts un nekas jums par to nebūs. Līdz tam gan ir kāds strēķitis laika jāpagaida, bet ne ilgi (līdz 08.04).

Strēlniekiem, principā, ir samērā dīvaina kombinācija debesīs. Dievu dievs Jupiters jums atrodas savās mājās - Dievu namā, nodrošinot to, ka viss, ko jūs darāt tiks svētīts, savukārt, skarbais Kosmosa uzraugs - Saturns atrodas pašos Strēlniekos, nodrošinot jums momentānu sodu par pat mazāko kļūdiņu. Tas tā jauki, jo vienalga, ko jūs darītu, tas tiks gan sodīts, gan svētīts. Ir divi varianti, nē - trīs: 1) nedarīt neko (ok variants), 2) censties, censties un vēlreiz censties visu izdarīt pareizi (bezcers) vai 3) atļaut sev darīt to, kas jums un tikai jums ir tuvs sirdij, lai kas tas arī būtu. Variants Nr. 3 vēl saucās - atslābsti un saņem baudu no dzīves. Un tad nebūs jūs par ko sodīt, jo dzīve ir par prieku, radīšanu un baudu. Par visu pārējo pienākas likumsakarīgs sods.

Tad nu no 08. aprīļa līdz 11. augustam melnu muti strādāt ir grēks, bažīties ir grēks, nebaudīt ir grēks, nesvinēt ir grēks, NEATPŪSTIES IR GRĒKS - nāves grēks... Varēsiet sākt strādāt, pareizāk - organizēsiet darbu pēc 11. augusta, kad dievu dievs Jupiters dosies uz jūsu karjeras, biznesa, dzīves uzdevumu un dzīves misijas māju. Kamēr dievu dievs ir Dievu namā (līdz 11.08.) jums ir visatļautība atpūsties un uzkrāt spēkus. Variet ceļot, snauduļot, baudīt vis-kaut-ko, studēt, ja to gribās. Ar-1-vārdu-sakot, jūs variet dauzīt bumbierus, pārējais ir grēks. Un dievu dievs Jupiters savā dievu tronī mostas 08. aprīlī. Tā jums ir aprīļa galvenā diena. Līdz tam variet arī pastrādāt, ja jau tik ļoti gribās grēkot.

Cita starpā, jums aprīlī ir pati vieglākā un lustīgākā mēness ass. 04.04. pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu jūsu draugu un ballīšu sektorā - Svaros. Tehniski vēl jau Jupiters nav modies un jūs drīkstiet ballīti nerīkot (vēl var strādāt un raizēties par lietām), bet uzmanīgi! Labāk tomēr kaut vai klusu, bet ballīti uzrīkot un draugus saaicināt. Alko aprīlī (visu mēnesi) ir atļauts neierobežotos daudzumos, marts ir beidzies...

06.04. lieliska diena mīlestībai. Arī laba diena, ko pavadīt kopā ar bērniem. Gaidiet labus pārsteigumus šajā dienā.

08.04. sk. augstāk.

11.04. mīlas dieviete Venēra pāriet uz Dvīņiem, jūsu partnerības sektoru. Nu vot, ar to arī nodarbojieties - mīliet savu partneri (-us). Tas būs tikai labi. Ja jums nav sava draudziņa, tad sākot ar 11.04. izredzes pie tāda (-iem) tikt būs ļoti liela. Pavasaris nāk! Skarbs mīlas pavasaris.

Līdz 11.04 jums vēl ir superlaiks SAVEST KĀRTĪBĀ VESELĪBU. Nu ļoti ieteiktu dzīvot ar garšu, tad arī veselība būs. Jebkurā gadījumā, ja jums vajadzīga kāda medicīniska iejaukšanās, tad līdz 11.04. tam ideāls laiks. Variet sev kko nogriezt vai piešūt. Variet sākt diētas. Pie kam, jūsu diētu būtība slēpjas baudīšanā, nevis atturībās, kam nenovēršami sekojo neirotiskas vizītes pie ledusskapja, ar tā satura nežēlīgu iznīcināšanu.

Tālākais ir maķenīt sarežģīti. Debesjums Strēlniekos sāks pludināt ļoti specifisku enerģiju. Tā būs kaislīga enerģija, kuru nodrošinās seksīgie Lilita, Plutons un Marss Zemes zīmēs. Enerģija būs izcili labvēlīga, taču tā pamatos jums trāpa pa darba, ikdienas/rutīnas un naudas pelnīšanas sektoru. Normā tas būtu vienkārši - jums veiktos viss it sevišķi, ja jūsu darbošanās būtu plašai sabiedrībai, ar augstām morāles normām, nepieņemama. Bordeļi, ofšoru uzņēmumi, nakts lokāli plauktu uz nebēdu, bet ne visi jūs ar to nodarbojieties un dažiem no jums arī ir augstas morāles normas. Ne tas, ka jums visiem tagad būtu jākļūst par seksa darbiniekiem. Nē! Var, bet tas nav obligāti. JUMS IR CITA IESPĒJA IZMANTOT ŠO FANTASTISKO ENERĢIJU...

...proti, šī enerģija ir riska enerģija. Strādāt un organizēt darbu jūs tagad nedrīkstiet, jo tas ir grēks. Jums obligāti ir jāatpūšas, bet enerģija ir par darbošanos un risku. Sanāk tupiks. Nē, ir smalka izeja! Jūs tagad drīkstat nodarboties ar hobijiem. Tā no vienas puses ir atpūta (nav grēks), no otras puses - vislabāk tauta maksā tieši par tiem darbiem (hobijiem), kurus jūs gribat darīt un dariet tos ar BAUDU. Un, tā kā šī ir riska enerģija, kāpēc gan jums nenoriskēt sākt pelnīt ar saviem hobijiem?! Visspēcīgākā šī enerģija būs 21.-23.04.

18.04. jauns mēness Aunos (jums radniecīgajā Uguns zīmē) ienesīs jaunu enerģiju jūsu mīlestības un radošuma sektorā. Tas ir lieliski! Labi gan mīlestībai, gan tiem pašiem hobijiem. Cepiet gaisā savus restorānus, mākslas skolas, zirgu staļļus, austuves un kāstuves. Dariet jums mīļas lietas, kas gādā prieku. Strēlnieku būtība IR PAR PRIEKU.

27.04. jums būs fantastiska mīlestības diena. Apdāviniet sevi un mīļos. Meklējiet soulmeitus un spīdiet. Aprīlim IR JĀBŪT VIEGLAM, lai vai ko tas no jums prasītu. Lai jums viss izdodas. Priekā, vismīļākie cilvēki! Lielā priekā!!

Par šo pukstu