Mar. 5th, 2015 @ 10:17 pm .
Tags: , ,

laikam vēl nenoseivoju Gestes tekstu strēlniekiem 

Horoskops Strēlniekiem martam.

Gan jau būsiet palasījuši citu zīmju horoskopus un jau ziniet, ka marts ir ļoti transformatīvs mēnesis visiem. Jums gan ir pamatīgi noveicies, jo jums tas būs samērā pat mierīgs mēnesis (izņemot mēneša vidu). Bik sarežģītāks marts būs tiem Strēlniekiem, kas ir mākslās un pelna iztiku ar saviem talantiem. Šeit var būt daži zemūdens akmeņi, kas saistīti ar jūsu radošajām izpausmēm, bet par to šajā vēstījumā arī uzrakstīšu. Visādi citādi - pat samērā gaumīgs mēnesis.

Lai arī marts jums ir darbs - mājas tipa mēnesis, tas iesāksies gauži neparasti un tajā būs izcili daudz romantisku jūtu un piedzīvojumu. Jau pirmās trīs marta dienas jums parādīs, par ko tad būs stāsts martā. 01.03 un 03.03. (!!!) būs par tālumiem, plašumiem, augstumiem, eksotiku un mīlestību. Īpaši 03.03. Debesīs ļoti retu un ārkārtīgu jums labvēlīgu savienojumu veidos varenais jokdaris Urāns ar lielisko Jupiteru. Ja jums ir padomā kādi mīlas objekti, noteikti ieplānojiet kko romantisku 03. martā. Ja objekta (objektu) nav, nesēdiet mājās, bet ejiet tautās. No zila gaisa jums var uzklupt mīla un pie kam - visnotaļ eksotiski noskaņota un krāšņi iekrāsota. Tāds Rio festivāls būs.

05.03. diezgan gaišs pilnmēness Jaunavās. Tas pabeigs un sakārtos darba/karjeras/biznesa lietas. Kā zināms, Strēlniekiem nav jāstrādā, bet darbs jāorganizē, tad lūk - organizēšana sekmēsies un grāmatvedība līmēsies. Par finansēm, principā, lielu raižu nebūs (izņemot radošos Strēļķus, bet tas bik cits stāsts, par to - pāris rindkopas zemāk).

08.03. Starptautiskā Sieviešu diena. Roza Luksemburga un Klāra Cetkina ir jāpiemin! Viņas gribēja, lai visas sievietes nomet savas važas un var iet balsot. Tā kā jums ir mīlestības periods, tāds ļoti radošs mīlestības periods, tad jūs varētu balsot un iestāties par brīvo mīlestību, ar kuru no māmuļas zemes tiktu patriekts militārisms. Katrā tanka stobrā tad varētu iespraust sarkanu neļķi vai tulpi. Nu kkā tā. Tagad ir radošs periods un 8-ais marts ir ar bik pikantu piesitienu. Strēlnieces - izdomājiet kā iepriecināt sevi šajā dienā. Nometiet savas važas!! Strēlnieku zēni gan jau paši visu sapratīs - kas un kā.

10.-12.03. Gluži neparastas dienas. Ārkārtīgi emocionālas. Gaisā kkas būs. Un atkal tas ir par mīlestību un romantiku, tikai tagad šajās dienās būs gana kustīga, nepacietīga enerģija. Romantika jau ir gana kustīga padarīšana. Šajās dienās sākas reālā važu nomešana. Jums var pat likties, ka esat kkādā veidā ierobežoti. Var šķist, ka kko dzīvē nesaņemat kā pienākas. TAGAD JŪS SĀKAT PALIKT ĻOTI IEVAINOJAMI. Ievainojamības periods ilgs līdz kādam 18. martam.

16.-17. marts (!!!) Nereāli jaudīgas dienas. Ja esat tendēti uz vardarbību - savaldiet savas rokas, it īpaši pret bērniem! Arī pret saviem mīlas objektiem. Šajās dienās neielaidieties sakaros, kur ir kaut mazākā aizdoma, ka jūs var izmantot (sevišķi finansiāli). Mīlas objekts var pilnīgi mierīgi iztīrīt jūsu maku vai ledusskapi un noziedēt zilajās tālēs ar jūsu dienišķo desas luņķi. Šajās dienās jūs esat īpaši ievainojami.

Radošajiem Strēlniekiem var sanākt visnotaļ nelāgi, jo cilvēki var (pat ne aiz specifiski ļauna prāta) jūs uzmest vai ievainot. Kritiķi var noķengāt jūsu radošos darbus. Šīs dienas ir nelāgas, principā, vienas no sliktākajām visā dzīvē. Tādu dienu jūsu mūžos vairs nebūs. Gaisā būs Urāna-Plutona pēdējais kvadrāts. Tā ir SKAUDRA, CINISKA UN IZSMEJOŠA enerģija un jums tā sitīs pa mīlestību, talantiem, radošumu. Viss Zodiaks trakos un būs aizkaitināts. Un, skaidrs, ka šādos apstākļos kritiķi un skeptiķi būs zirgā. Tie rēks par visu un ir aplam nejauki, ja kāds skeptiķis, kas pats nav spējīgs mīlēt, ticēt brīnumiem vai kko savā dzīvē radīt uzspļauj savu indi-žulti uz to, ko jūs esat no sirds radījuši. Vai arī, ja kāds apsmej jūsu mīlestību. Šajās dienās mīliet sevi pirmām kārtām. Labāk vnk kkur nolieniet un uzrīkojiet sev svētkus, jo jau pēc 3 dienām būs astroloģiskais jaunais gads.

20.03. Zivis uzrīkos pasakainu jaunu mēnesi ar pilnu saules aptumsumu. Jums tas iekrīt 'bāzes' sektorā, bet tur ģimene, mājvieta, emocionālā labklājība. Tas ir kolosāli, jo jūsu bāzē ieplūdīs svaiga, ļoti radoša, neordināra enerģija. Un tā būs enerģija, kuru varēsiet lietot teju gadu. Pēc pāris stundām, naktī uz 21.03. ir pavasara saulgrieži. Tas ir astroloģiskais jaunais gads. Daudz laimes jaunajā gadā! Jums tas būs romantikas, azarta, prieka, bērnu gads ar ļoti jauneklīgu garu. Murgainās 10 marta viduča dienas ir garām un sākas pilnīgi cits - daudz līksmāks periods. Jauno gadu ir vērts nosvinēt. Radošajiem Strēlniekiem mākslas ies uz urrā. Strēlniekiem - spekulantiem veiksies spekulatīvajos darījumos. Ja spēlējat pokeri vai preferansu vai kādu citu spēli - veiksies labi. Bērni pēkšņi, kā uz burvju mājienu, taps daudz paciešamāki. Un ja bērnus gribās, no problem, lips nejēgā.

Pašās mēneša beigās posieties uz sporta zāli. Līdz vasaras bikini sezonai nav tālu. Aprīlis jums būs veselības mēnesis, jo maijs ir viss par attiecībām (veselību vajadzēs) , bet jūnijs... uhhh (veselību vajadzēs daudz). Lai jums jauks šis neparastais marts! 10 dienas ir tādas šķības, bet nu ne to vien esam piedzīvojuši, toties balvas būs lielas un jaukas. Vēlreiz laimīgu Jauno Gadu un izcilu pavasari, vasaru un rudeni - labāko laiku pēdējos 50 gados. Priekā, lieliskie un pasakainie!! Tiešām - priekā!

Par šo pukstu