Jan. 21st, 2015 @ 03:28 pm .
Tags: ,

Par šo pukstu
(no subject)
ķeršanās :) Kā teica Karmaks, ja viņi DOS laikos tā strādātu kā mūsdienās :D A ja nopietni. Nekas neķerās jau pa 200 euro. Uz iphone 5 ar 4g vis verās acumirklī. Pats tagad rakstu uz kaut kāda galdatora ko pirku pirms pusotra gada pa 200 euro ar ne i3 procesoru bet uz pusi lētāko AMD Athlon, lai dzenātu spēles, ko ar dara. Puse no datora cenas bija videokarte, kura ir zelts :D Labi ar pirku klaviaturu +30 euro ko var mazgāt un skalot dušā, kuru jau 2vreiz ar aplēju ar vīnu.
MAC trumpis ir tas ka nav jāveic apkope, pat mēnešiem netaisot shut down tas strādā. MAC trumpis ir pārdomātas lietas. Citādi, šon kliants nemaksās[varbūt pat pakāsts], dēļ viena updeita uz ipad, kā dēļ negāja visa sistēma sajūgta ar mac. Aizgulējos, pirmkārt, celties 5:40 ir nogalinoši ja pirmstam ir bijusi 26 h darbadiena un pusotru stundu nevarēju palaist.
Tava izvēle priekš portatīvā un mājas ir visai, sālīta un dīvaina. Zinot tava algu, cik tā 500-600 Ls robežās biki neadekvāts, turklāt bezjēdzīgs pirkums, kam pat nav dizainiska vērtība. Tas mans viedoklis. Katrā ziņā es neatvēzētos uz portatīvo pa 1300 euro, kaut pašam ir MAC, kuru es tāpat nepirku pa veikala cenu, bet pusgadu lietotu, par puscenu. Visticamāk ka izbeigsies 2-3 gadi vai pat 4 pirkšu atkal MAC. Jo galvenā vērtība, atver un lasi ziņas, lieto ko esi lietojis. Tas darbojas un 0 apkopes! Galda datoram gaidu win 10, jo ir laiks pāristalēt :D
[info]dusk replied to
on January 24th, 2015 at 11:51 pm
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.