Sep. 29th, 2014 @ 08:57 am .

sestdien vakarā gulēju un čīkstēju, ka negribu nekur ārā, pilsētā (!). rezultātā bija the edge of tomorrow. pat patika. tikai palika tāda liela nospiestības sajūta, jo no filmas es laikam paņēmu tikai to atkārtošanās un noguruma sajaukumu, kad viņam viss bija jau pieriebies un nekam neredzēja jēgu. vakar mani vajadzēja pierunāt (!), ka vajag uz mašina vremeni iet. tā ar mani reti gadās.
par ko milzīgs prieks - biju uz pavārkursiem, par ajūrvēdu un olbaltumvielām. man tur viss garšoja un tie filozofiskie aspekti arī. ideja par gaļas neēšanu un meditāciju man ik pa brīdim uzbumsī virsū. un tad es tā padomāju, ka jā, vajadzētu. un tur tas arī paliek. laikam tā gribēšana un motivācija vēl nav tik stipra. 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 29th, 2014 - 10:10 pm
(Puksts)
Pēdējā laika labākā scifi. Biju kincī. Tik lieta tāda man kā gamerim biki pamaz. filmas līdzinās spēlēm. Turklāt spēles sanāk labāk. Tās ieliek Holivudai.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 30th, 2014 - 08:06 am
(Puksts)
Ir cilvēki, kas nespēlē spēles, tādiem bija ok :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 30th, 2014 - 01:46 pm
(Puksts)
Ušakovs pats spēlē. viņš ņēmās ap https://www.youtube.com/watch?v=rE1FAdw2P2M Kā var nespēlēt. Tur ir i sižets, i asprātīgi dialogi, i labāk uztaisīts par filmu.
Vai ar, piemēram, https://www.youtube.com/watch?v=AaOWRvmtEFQ neviena postapokaliptiskā filma nestāv līdzi šim gabalam, sižets un izpildījums ir super.
Fakts ir tāds laiks ir vienāds un filmas ir kļuvušas sliktākas par spēlēm. Abas ir izklaides vienādas. Galu galā pēļu industrijas ieņēmumi ir tuvu 100 miljardiem. Min uz pēdām filmu industrijai. Neviena filma nevar tā atsist naudu kā spēles. Spēle var nopelnīt dienas laikā 400 miljonu un nedēļas miljardu. Nosacījums = tai jābūt kvalitatīvai ne planšetu mēsls.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 30th, 2014 - 01:50 pm
(Puksts)
scifi jaumā kino industrija sū. Taisa kārtējos mēslu transformerus. Ja interesē kas tāds, tad nekas neatliek kā patērēt spēles. Tur visu laiku ir svaigas idejas.