Jul. 30th, 2014 @ 09:11 am .

fun 

Horoskops Strēlniekiem augustam.

Jūlijā Strēlnieki nodeva Mežāžiem Laimes putnu ar lietošanas instrukcijām un tā vietā saņēma pasaules apceļojamo balonu. Kas gan tas tāds?

Astroloģijā ir daudzi cikli. Saules cikls, Mēness cikls, Saturna cikls utt. Viens no galvenajiem cikliem ir Jupitera cikls. Jupiters zīmes maina reizi gadā un visu Zodiaku apstaigā 12 gados. Katrs gads ir savādāks. Iepriekšējā gadā jums bija pārpārēm iespēju iepazīt Laimes putna izdarības. Ja nu kāda/kāds atcerās Staņislava Lema „Solaris”, tad Laimes putns ir par to pašu tēmu. Tas ‘uzrauj’ cilvēkā slēptākās/tumšākās vēlēšanās. Piemēram, vēlēšanos smagi saslimt un ‘sodīt’ ar savu slimību kādu sev ‘tuvu’ cilvēku vai iekļūt kādā neiedomājamā mīlas dēkā/kombinācijā utt.

Katrā ziņā Laimes putns uzrāda tās vēlēšanās, kuras ir ļoti dziļi slēptas. Tik dziļi, ka pats cilvēks par tām tikai blāvi nojauš. Tās tiek sargātas, jau pirmām kārtām no sevis, un pa kādai izsprūk labi, ja dziļā dzērumā. Nu jums gadu bija iespēja sevi tā tuvāk iepazīt un tagad varat izvērtēt, kur jūs savās dzīvēs stāvat.

Jūs izdzīvojāt, iespējams, ‘tehniski sarežģītāko Jupitera gadu, tagad toties ir t.s. ‘Sabbathical’ vai lielā atvaļinājuma gads. Jupiters jums ir līdz 2015. gada 11. augustam iesoļojis 9-ajā mājā, kas vēl ir zināma kā „Dievu māja”.

Jupiters ir Kosmosa dievu dievs un vislielākais labvēlis. Man zināmajā astroloģijas versijā par Jupiteru lielāka un stiprāka nav nekā, jo viņš taču ir dievu dievs! Latviešu arhetipos, Jupiters būtu pielīdzināms Pērkoņtēvam. Reizi 12 gados Pērkons, apstaigājis visu plašo pasauli un atgriežas mājās, lai gadu atpūstos. Un tas tagad notiksies arī ar jums.

Gads līdz nākamā gada augustam tehniski ir viens no vieglākajiem 12 gadu ciklā. Tas ir lielo plašumu, augsto augstumu gads. Gads, kad var izceļoties. Lielisks gads akadēmiskajām aktivitātēm, rakstniecībai, JAUNĀ APGŪŠANAI. Šajā gadā varat sēdēt lotosa pozā, kamēr kājas paliek stīvas. Varat no rīta līdz vakaram pielūgt Teklu, Dārtu, Mašu vai kaimiņu Dacīti. Varat skandināt tautas dziesmas. vai Ommmmmm līdz ausīs sāks džinkstēt. Karoč, dariet, ko gribat un nekas jums par to nebūs.

Šis ir filosofijas un nemateriālo vērtību gads. Kāposts bija jāsarauš iepriekšējā gadā. Ja jums tas izdevās, lieliski! Pērciet biznesa klasē biļetes uz Tibetu vai vēl kādu citu tūrisma objektu un strinkšķiniet apzeltītas cimbalas (vai timbalas?). Ja kāpostu saraust neizdevās, sūkājiet ķepu! Bet jums tikvai tā paliek iespēja filozofēt.

Augusts jums, skaistie Strēlnieki, ir DIEVIŠĶS MĒNESIS, lai arī ko jums tas nozīmētu. Jūs esat ieaicināti dievišķā miteklī, kurā JŪS DRĪKSTAT DARĪT TO, KO SIRDS KĀRO. Un PAJĀT, ko par to saka šīs zemes autoritātes. Tālāk jūs tiksiet ar visu galā! Jums dievu mājā bez paša dievu dieva Jupitera ir vai pus-Debesjuma sabraucis. Ko tas jums nozīmēs, man nav pat zaļākās nojausmas. Aizdomas krīt uz kādu milzīgu veiksmi jums, bet gadīgi sakot: hvz. Dievu māja ir dievu māja, bet es vēl neesmu dievos ieskaitīts, tāpēc - nezinu.

Ja par zemes lietām dievu mājas sakarā, tad tie ir ceļojumi (ļoti tāli), akadēmija, eksotika. Bet pamatu pamatos tā tomēr ir filozofija un JĒGA. Ja es būtu Strēlnieks, es visu augustu (līdz 25. datumam) vienkārši dzertu un spriedelētu par dzīvi. Un ļautu sevi aptekelēt. Uzupurēšanās, mūcisms u.c. ‘cilvēka dievišķās izpausmes’, šķiet nav par Strēlniekiem un nav par augustu.

Citiem es te gari un plaši rakstīju par 18. augustu kā gada veiksmīgāko dienu. Tad jums es varu pateikt: JĀ, ŠAJĀ DIENĀ JŪS SASTAPSIET DIEVU DIEVU, BET VIŅŠ BŪS KOPĀ AR 2 SIEVIETĒM VISNOTAĻ PIKANTĀ IZPILDĪJUMĀ. Secinājumus izdariet paši.

Sākot ar 25. augustu sāksies tipa darbs. Nu tāds man iznāca Strēlnieku horoskops augustam... Šo augustu jūs, visticamāk, neaizmirsīsiet nekad. Un tajā būs nereāls, gluži dievišķs un tikai pašiem Strēlniekiem izprotams skaistums, bet Strēlnieki, dziļākajā būtībā, ir par dzīvesprieku. Lai tad jums fantastiski un priecīgi šajā vasaras mēnesī! Priekā!!

P.S. Aizmirsu piebilst, ka pasaules apceļojamais gaisa balons šajā 9-ajā Jupitera gadā tiek piešķirts tādēļ, lai jūs varētu aizlidot tālu un uzlidot augstu. Un gaisa balonā labi filozofējas, noskatoties uz pasaules niecību i.e. redzot, cik tomēr cilvēciņi ir niecīgi, veroties no debesīm. Izbaudiet to! 

/Andis Geste/
Par šo pukstu