Jun. 5th, 2014 @ 04:02 pm .
Tags:

es tomēr bišķiņ brīnos, ka 'debesu pusdienās' vislaik kāds arī brauc augšā un ēd. no otras puses, būtu vairāk laika un kādi brīvi pāris desmiti euro, arī labprāt vienreiz gribētu. varbūt ne Rīgā, bet, piemēram, Vīnē. 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 6th, 2014 - 03:55 am
(Puksts)
Tur dod ēst minimāli. Zirņa lieluma, labi valrieksta 3 ēdieni un glāze dzirkstošā gan augšā, gan lejā. Pārdod skatu. Pasākums ir īss. Pats neesu un negribu. Skatīju tikko bildes un izstāstu no darbabiedra, kurš šo pašu Vācijā paņēma. Man tracina atkal. Izskatās viss tas lejā kā miskaste, saņurcīti krāsaini bezskaitlīgi banneri, haotiskas teltis. Turklāt bez tā tur jau stāv sačakarēta ēka. Absurds tā piebūve okupācijas muzejam.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 6th, 2014 - 04:03 am
(Puksts)
Bet viņi ar cēla smagā vējā. Tas tā vispār nav paredzēts, atsaišu nav ;) Protams iespējamība tuvu nullei, bet. Ar krānu vispār pēc drošības nedrīkst celt cilvēkus. to dara ar gumijlēcēji, bet pēc noteikumiem ;) Tikko biju bibliotēkā pašā augšā, ka būs vaļā tiec tur, skats līdzīgs. Krutāk tik Pēterbaznīcā, tur daudz līdzīgāks, bet tas diezgan sarežģīti.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: June 6th, 2014 - 01:02 pm
(Puksts)
Nu jā, Rīga man baigi nosacīti šķiet piemērota kam tādam. Briselē šitādu redzēju un atradās puskalnā, ka pilsēta pie kājām, tas varētu būt jau smukāk.