Apr. 28th, 2014 @ 02:05 pm .
Tags: ,

vakar noskatījos her. patika, pat ļoti. kaut brīžiem tāda neomulīga sajūta, bet nu jā, es laikam vienkārši neesmu nekāds mākslīgā intelekta fans. 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: April 28th, 2014 - 05:54 pm
(Puksts)
japānā ir jau prototipi un early adapteri. skatījos tikko kaut kādu japonarama raidījumu. Patiesībā reāla štelle, ko ieviesīs, jautājums tikai kad. Kāpēc būs noiets? patērētājsabiedrībā tiek izcelts individuālisms un egoisms. Tie ir PAŠI labākie patērētāji. Visas new teh lietas attālina cilvēkus vienam no otra. Ir pētījumi, ka sociālos tīklos cilvēki atsvešinās, tur paradoks: jo vairāk draugu, jo sliktāk [tas gan ne vienmēr] :D Principā visa sociālo tīklu lietošana ir milzīgs solis pretī šādai komunikācija. Līdz tam ka galā nav cilvēks vajag ne solis, bet mazs tipinājums. Cilvēki paši grib! Tas ir nākamais facebook, google; jo atšķirībā no reāliem cilvēkiem mākslīgais baros lietotāja ego, tas nenozīmē ka viņš nerunās pretī. Viņš analizēs tevi un dos tev, kas pietrūkst. Ideāla adata! Un tagad apsēdies, padomā kāpēc raksti kaut klab.lv ierakstus un ko sagaidi no tā. tici man ja tev te atbildētu booti/roboti, pieskaņotos tavām vēlmēm tu to lietotu uz urā ;)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: April 28th, 2014 - 05:58 pm
(Puksts)
Man filma ne[atika, jo garlaicīga un bez action. Kaut kāds čiksu ņaudgabals kurš fokusējās uz stāstīt par attiecībām, kaut īstenībā filma ir par narkomānu, sava ego. Būtu labāk parādījuši realitāti, klasiska atkarība vienalga vai galā pudele, meitene vai AI.