Dec. 18th, 2013 @ 12:25 pm .

eu nu, nē.. pirmais positivus lielais mākslinieks ir kraftwerk. pagājušogad jau sigur ros neklausījos. varbūt tiešām lv ietvaros būs jāpārmetas uz summersound, mana mūzikas gaume ir tieši tāda, kā ir, un tajā kraftwerk neietilpst (vismaz noteikti ne līdz šim).  un tam pretī - openerī vēl izziņots Pearl Jam. viņi ir burvīgi, ar to balsi... mmm :)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 19th, 2013 - 02:27 am
(Puksts)
Kraftwerk ir super, labprāt gribētu redzēt http://youtu.be/IWsQgmq-fNs Bet ir viens bet, pilnīgi visas grupas, kas uzstājās festivalam tam pieskaņojas. Tad kad brauc turē tad pieskaņojas tai. Tūre vs festivāls ir pilnīga cita uzstāšanās kvalitāte, dekorācijas. Turē šovs ir taj grupai, festivāls ir viens liels ļembasts. Kraftwerk bez vizuālā nav kraftwerk. Un šovs tur nebūs 110%. Respektīvi, ir tautā paruna, kas der visam neder nekam. festivāls ir tāds multitāskings, bet tam ziedots un pakārtots ir viss.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 19th, 2013 - 02:35 am
(Puksts)
Tur tas laiks ko dod nobuvei headlaineriem un nākamai uzbūvei ir īss. Nu nav, NEVAR PASPĒT uzbūvēt pilnvērtīgu, ir grupas kam būvē nedēļu šovu ;). Turklāt festos nav izmēģināšanas faktors vispār. Tas ir vēl viens no argumentiem, ka festos pērk daudzskaitlīgu grupu ļembastu un festa atmosfēru :)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 19th, 2013 - 02:41 am
(Puksts)
Salīdzinājumam. Positivus visu sāk būvēt uzreiz pēc Zvejniekssvētkiem. Kā tikko beidz to apvākt no rīta. Ta dzeki a furēm jau klāt un dezurē lai liktos augšā. A tur kaut kādam Rammstein arenā Rīga 1 māksliniekam uzbūvi veic 3-4 dienas ;)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 19th, 2013 - 02:43 am
(Puksts)
Noskatījos tikko rammstein live iekš Polijas kaut kāda festa. Tas apmēram kā skrīneru skatīt, tā apgraizīts ;)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 19th, 2013 - 09:02 am
(Puksts)
Piekrītu, ka nav iespējams festā piedāvāt to pašu ko koncī, bet fests tomēr ir iespēja māksliniekam salikt to, ko nu var tādiem apstākļiem, un piesaistīt varbūt nedaudz citu publiku kā parasti, kas arī ir labi. Tiesa, neesmu pārliecināta, vai man viņi patiktu arī ar visu šovu, mani vairāk interesē vokāls un tur jau nav.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 19th, 2013 - 10:52 am
(Puksts)
elektroniskā mūzika :)